The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tilbud her og nu

Professionel oversættelse online

Modersmålstalende ekspertoversættere

Står du og har brug for en professionel oversættelse fra kvalificerede og erfarne modersmålsoversættere, er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder en komplet oversættelsesservice, som dækker over et stort udvalg af tjenester, fagområder og mere end 100 sprog.

Har du brug for at oversætte til et af de tre andre nordiske sprog, engelsk, tysk, fransk, spansk osv., har vi oversættere, der kan garantere den højeste kvalitet og levering til tiden.

Vores service inkluderer:

  • Modersmålsoversættere med minimum en bachelorgrad
  • Mulighed for at oversætte til og fra mere end 100 sprog
  • Mulighed for at få din oversættelse statsautoriseret
  • Kvalitetsgaranti i overensstemmelse til den europæiske standard ISO 17100

Højt akkrediterede oversættere

Vi har opnået den internationale standard ISO 17100 for oversættelsestjenester og er derfor underlagt streng kvalitetskontrol af oversættelser og andre tjenester. Som en del af kvalitetssikringsprocessen skal vi opfylde kvalitetsprincippet "fire øjne", dvs., der skal læses korrektur på alle oversættelser, og de skal revideres og færdiggøres af en uafhængig sekundær oversætter med kvalifikationer indenfor det relevante emneområde.

Fortrolighed er en selvfølge for os

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og lægger derfor stor vægt på at holde disse oplysninger fortrolige.

Hurtigt svar – over hele verden

Vores globale aktiviteter (afdelinger i Europa, Asien og Amerika) sikrer, at mindst én afdeling altid er klar til at svare på din forespørgsel døgnet rundt. Vi garanterer levering af et bindende tilbud inden for en time efter modtagelse af dine dokumenter.

Kontakt

Kontakt os via Opens window for sending emaile-mail når som helst (døgnet rundt), hvis du ønsker yderligere oplysninger.

Anmod om et tilbud, og bestil din oversættelse online her <Opens internal link in current windowvis tilbud>

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i overensstemmelse med ISO 17100, der har specialiseret sig i at levere oversættelser af høj kvalitet online via internettet.