The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautoriseret oversættelse af dokumenter til tysk

Få en autoriseret oversættelse af en statsautoriseret tysk translatør

Vi tilbyder statsautoriserede oversættelser af officielle dokumenter til og fra tysk. Vi kan hurtigt og til en fornuftig pris oversætte dine forretningsrapporter, økonomiske dokumenter, kontrakter, aftaler etc til tysk. Vi har autoriserede og akkrediterede oversættere i en lang række lande og kan derfor håndtere statsautoriserte oversættelser af officielle dokumenter.

Modersmålstalende tyske ekspertoversættere

Specialister, der oversætter til deres eget modersmål, leverer bedre oversættelser – både sprogmæssigt og emnemæssigt. Det betyder, at du som kunde får en specialistoversættelse af høj kvalitet, der giver større effekt hos modtageren. Vi leverer oversættelser af høj kvalitet udført af oversættere, der:

  • har en professionel oversætteruddannelse
  • har specialistviden og
  • oversætter til deres tyske modersmål.

Højt akkrediterede oversættere

Vi har opnået den internationale standard ISO 17100 for oversættelsestjenester og er derfor underlagt streng kvalitetskontrol af oversættelser og andre tjenester. Som en del af kvalitetssikringsprocessen skal vi opfylde kvalitetsprincippet "fire øjne", dvs., der skal læses korrektur på alle oversættelser, og de skal revideres og færdiggøres af en uafhængig sekundær oversætter med kvalifikationer indenfor det relevante emneområde.

Bekræftet oversættelse til tysk

Til bekræftet oversættelse af diplomer, dokumenter og eksamensbeviser igennem autoriserede oversættere har The Native Translator en oversætterportefølje til over 600 sprogkombinationer. Dette omfatter også oversættelsen af vielsesattester, fødselsattester eller dødsattester samt oversættelser af kørekort, skudsmål fra politiet, testamenter og andre dokumenter. Send ganske enkelt dit scannede dokument og bed om et gratis tilbud.

Fortrolighed er en selvfølge for os

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og lægger derfor stor vægt på at holde disse oplysninger fortrolige.

Hurtigt svar – over hele verden

Vores globale aktiviteter (afdelinger i Europa, Asien og Amerika) sikrer, at mindst én afdeling altid er klar til at svare på din forespørgsel døgnet rundt. Vi garanterer levering af et bindende tilbud inden for en time efter modtagelse af dine dokumenter.

Kontakt

Kontakt os via e-mail når som helst (døgnet rundt), hvis du ønsker yderligere oplysninger.

Anmod om et tilbud, og bestil din oversættelse online her <vis tilbud>

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i overensstemmelse med ISO 17100, der har specialiseret sig i at levere oversættelser til tysk af høj kvalitet online via internettet.