The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Vi er specialiserede i statsautoriseret spansk oversættelse online

Statsautoriseret oversættelse til og fra spansk

Vi udfører spanske autoriserede oversættelser for multinationale selskaber og førende advokatkontorer. Vi oversætter juridiske dokumenter inden for selskabsret, aftaleret, immaterielret, voldgift, bank- og finansret, familieret og arveret til og fra spansk. Men vi oversætter også akademiske eksamensbeviser, uddrag fra strafferegisteret, kørekort, fødselsattester, vielsesattester, dødsattester, pas m.m.

Statsautoriseret oversættelse til og fra spansk online – sådan fungerer det.

Du vælger kildesprog og målsprog og uploader et indscannet dokument, et PDF-dokument eller et Word-dokument via vores portal. På under 1 minut informere vi om både pris og leveringstid. Nu vælger du, om dokumentet skal oversættes af en spansk autoriseret oversætter, og om du ønsker originalen tilsendt. En PDF-kopi af originalen (med stempel) sendes over internettet, så snart oversættelsen er klar, og hvis du ønsker originalen fremsendt, kommer denne med posten inden for 2-5 dage.

Oversættelse til spansk med kvalitetsgaranti

The Native Translator er certificeret i henhold til ISO17100, og vores arbejde kontrolleres regelmæssigt af Austrian Standards som certificerende organ, hvilket naturligvis giver dig som kunde en stor tryghed.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og er naturligvis altid omhyggelige med at opretholde streng fortrolighed.

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail.

Du modtager dit tilbud og bestiller også din oversættelse her direkte online « vis tilbud »

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalificeret kvalitetssikret spansk oversættelse direkte over internettet.