The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautoriseret translatør og oversættelse fra dansk til polsk

Ønsker du en autoriseret oversættelse til polsk af din fødselsattest, skilsmissepapirer, eksamensbeviser, diplomer, arbejdstilladelse eller testamente?

The Native Translator kan levere autoriserede oversættelser fra dansk til polsk. Vi anvender udelukkende oversættere med polsk som modersmål og med relevant uddannelsesbaggrund. Udover dansk-polske oversættelser af juridiske, tekniske, medicinske tekster og dokumenter inden for industri, handel og teknologi leverer vores autoriserede oversættere også statsautoriserede oversættelser fra dansk til polsk af officielle dokumenter, som fx vielsesattester, fødselsattester eller eksamensbeviser.

Statsautoriserede oversættelser fra dansk til polsk

The Native Translator udfører statsautoriserede oversættelser fra dansk til polsk for virksomheder og private. En statsautoriseret oversættelse kan være nødvendig i forbindelse med oversættelse af fx fuldmagter, kontrakter, vielsesattester, eksamensbeviser eller andre dokumenter, der skal anvendes i en officiel sammenhæng. Statsautoriseret oversættelse dansk-polsk samt korrekturlæsning/sprogrevision udføres af erfarne oversættere med polsk modersmål og med statsautorisation i Polen.

Dansk-polsk oversættelse med kvalitetsgaranti

Som ISO17100-certificeret oversættelsesbureau garanterer vi en konsistent højere kvalitet til faste priser uden ekstraomkostninger. Ved valg af vores oversættere anvender vi de strenge kvalifikationskriterier i ISO17100. Alle oversættelser udføres af akademisk uddannede specialistoversættere, der udelukkende oversætter til deres polske modersmål, har omfattende viden om kilde- og målsprog og har stor erfaring med terminologien og sprogmæssig praksis på de specifikke områder (teknologi, jura, turisme, erhverv osv.). Som en del af den professionelle kvalitetshåndtering i henhold til DIN/ISO17100 leverer vi naturligvis en kvalitetsgaranti for vores sprogtjenester.

Har du brug for yderligere information, ønsker du at bestille en autoriseret oversættelse fra dansk til polsk?

Opens internal link in current windowUpload dit dokument her, så sender vi et tilbud på en autoriseret oversættelse fra dansk til polsk.

Har du brug for yderligere information, kan du kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i henhold til kvalitetsstandarden ISO17100, og som har specialiseret sig i udarbejdelsen af polske oversættelser af høj kvalitet direkte via internettet.