The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tilbud her og nu

Statsautoriseret translatør og oversættelse fra dansk til engelsk

Ønsker du en autoriseret oversættelse til engelsk af din fødselsattest, skilsmissepapirer, eksamensbeviser, diplomer, arbejdstilladelse eller testamente?

The Native Translator kan levere autoriserete oversættelser fra dansk til engelsk. Vi anvender udelukkende translatører med engelsk som modersmål og med relevant uddannelsesbaggrund. Udover oversættelse fra dansk til engelske af juridiske, tekniske, medicinske tekster og dokumenter inden for industri, handel og teknologi leverer vores autoriserede oversættere også statsautoriseret oversættelse fra dansk til engelsk af officielle dokumenter, som fx vielsesattester, fødselsattester eller eksamensbeviser.

Statsautoriserede oversættelser fra dansk til engelsk

The Native Translator udfører statsautoriseret oversættelse fra dansk til engelsk for virksomheder og private. En statsautoriseret oversættelse kan være nødvendig i forbindelse med oversættelse af fx fuldmagter, kontrakter, vielsesattester, eksamensbeviser eller andre dokumenter, der skal anvendes i en officiel sammenhæng. Statsautoriseret oversættelse fra dansk til engelsk samt korrekturlæsning/sprogrevision udføres af erfarne oversættere med engelsk modersmål og med autorisation i Australien, Canada, England og USA.

Dansk-engelsk oversættelse med kvalitetsgaranti

Som ISO17100-certificeret oversættelsesbureau garanterer vi en konsistent højere kvalitet til faste priser uden ekstraomkostninger. Ved valg af vores oversættere anvender vi de strenge kvalifikationskriterier i ISO17100. Alle oversættelser udføres af akademisk uddannede specialistoversættere, der udelukkende oversætter til deres engelske modersmål, har omfattende viden om kilde- og målsprog og har stor erfaring med terminologien og sprogmæssig praksis på de specifikke områder (teknologi, jura, turisme, erhverv osv.). Som en del af den professionelle kvalitetshåndtering i henhold til DIN/ISO17100 leverer vi naturligvis en kvalitetsgaranti for vores sprogtjenester.

Har du brug for yderligere information, ønsker du at bestille en autoriseret oversættelse fra dansk til engelsk?

Opens internal link in current windowUpload dit dokument her, så sender vi et tilbud på en autoriseret oversættelse fra dansk til engelsk.

Har du brug for yderligere information, kan du kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i henhold til kvalitetsstandarden ISO17100, og som har specialiseret sig i udarbejdelsen af engelske oversættelser af høj kvalitet direkte via internettet.