The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Engelske tekniske oversættelser

Hos The Native Translator Technical Translation Services har vi specialiseret os i engelsk teknisk oversættelse, hvilket gør det nemt og omkostningsbesparende at få dine tekniske dokumenter oversat til og fra dansk. Modsat andre oversættelsesbureauer kan vi spare dig for op til 25 % via vores oversættelsesmodel. Så er du på udkig efter en hurtig, nøjagtig og omkostningsbesparende teknisk oversættelse, så kontakt os i dag!

The Native Translator anvender DIN EN 15038, den europæiske standard for udbydere af oversættelser. Alle vores processer har kvaliteten i fokus, herunder: klargøring af kildeteksten til oversættelse, gennemgang, udvælgelse og instruktion af oversættere, håndtering af terminologi for teknisk præcision og konsistens, kontrol og revision af alle oversættelser samt sikring af, at vores kunders krav opfyldes fuldt ud.

For at kunne levere oversættelser i den højeste kvalitet verificerer vores specialuddannede redaktører hvert projekt ved større milepæle i processen. Der foretages sproglig kontrol via oversættelsesspecifikke metoder før og efter hvert trin i DTP- eller softwareudviklingsprocessen.

Terminologihåndtering er afgørende for oversættelseskvaliteten, og vi lægger stor vægt på at opbygge og validere kundeordlister, som derefter konsekvent anvendes til alle projekter for samme kunde for at sikre konsistens.