The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionel russisk oversættelse

Bekræftet autoriseret oversættelse og fagoversættelse indenfor jura, finans, medicin eller teknik til og fra russisk.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau og vi er eksperter i russisk oversættelse. Hos os får du adgang til et netværk af over 5.5000 erfarne og højt kvalificerede oversættere der leverer skræddersyede og branchespecifikke russiske oversættelser til overkommelige priser. Med over 15 års erfaring inden for oversættelser til det russiske marked, for eksempel fra dansk til russisk, russisk til dansk og mellem engelsk og russisk, kan The Native Translator være den rette samarbejdspartner for din virksomhed, når det handler om at få oversat enhver form for juridisk, teknisk og medicinsk dokumentation, regnskaber, rapporter, manualer, datablade, firmaprofiler, PR-materiale mv. Vore russiske oversættere og translatører er født og opvokset i Russland, og udover det har de som minimum en bachelorgrad bag sig.

Juridisk oversættelse til og fra russisk

Vi er specialister i juridisk oversættelse og har i mere end 10 år leveret oversættelser til advokatbranchen, politi, domstole, myndigheder, private samt EU-Domstolen. Vi tilbyder autoriseret (bekræftet) oversættelse dansk til russisk og russisk - dansk og mellem engelsk og russisk.

Teknisk russisk oversættelse

Da teknisk oversættelse kræver høje sproglige kompetencer og teknisk specialviden bliver hver opgave oversat af en højtuddannet oversætter, som er specialiseret inden for netop jeres tekniske fagområde og har russisk som sit modersmål. Vi tilbyder teknisk russisk oversættelse inden for mange forskellige fagområder og brancher, herunder f.eks. bygge og anlæg, energi og miljø, fødevareindustrien, IT- og telebranchen osv.

Medicinsk russisk oversættelse

Oversættelsen af kliniske undersøgelser, medicinske diagnoser, recepter eller læreerklæringer overtages udelukkende af professionelle oversættere, der er uddannet indenfor fagområdet medicin. Vi oversætter også tekster inden for farmakologi.

Modersmålsprincippet

Modersmålsprincippet er en af hjørnestenene i russisk oversættelse og vigtigt at tage i betragtning, når du vælger den oversætter, der skal udføre din opgave. Princippet går ud på, at lingvisten oversætter til sit modersmål. En indfødt dansk sprogbruger oversætter til dansk, en indfødt russisk sprogbruger til russisk osv. En indfødt sprogbruger er en person, der er født, opvokset og uddannet i det land, hvor målsproget er det officielle sprog.

Oversættelse mellem russisk og mere end 60 andre sprog

Her er nogle af de sprog vi oversætter til og fra russisk: arabisk, baskisk, bulgarsk, catalansk, kinesisk, dansk, engelsk, estisk, finsk, fransk, galicisk, græsk, hindi, hollandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, koreansk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, norsk, persisk, portugisisk, polsk, rumænsk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ungarsk.

ISO 17100 certificeret russisk oversættelse

The Native Translator har som formål at have de højeste standarder i forhold til oversættelseskvalitet. For at opnå disse standarder er vi ISO 17100:2015* certificeret (tidligere EN 15038) og har været det siden 2011. Disse certificeringer bliver opretholdt gennem regelmæssig auditering udført af en officiel auditeringsmyndighed.

ISO-standarder ( International Organization for Standardization) hjælper organisationer med at leve op til bedste praksis i branchen samt sikre, at kundernes behov bliver opfyldt og mere til. Hvis der er behov for en russisk oversættelse, der skal være i overensstemmelse med ISO 17100 standard, send os en Opens window for sending emaile-mail.

Fuld fortrolighed

Strengt fortrolig håndtering af alle kundedata og dokumenter. Vores russiske oversættere er forpligtet af strenge fortrolighedsaftaler.

Du kan bestille en oversættelse af dokumenter til og fra russisk her

Du kan bestille en ekspertoversættelse eller en autoriseret oversættelse til eller fra russisk af dine dokumenter direkte online. Upload dine dokumenter og bestil direkte på vores Opens internal link in current windowOversættelsesportal. Du kan bestille en oversættelse og betale med kreditkort online, og du kan bruge følgende betalingsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Kontakt og andre spørgsmål

Kontakt os via Opens window for sending emaile-mail døgnet rundt, hvis du har brug for mere information.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalitetssikret russisk oversættelse direkte online.