The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tilbud her og nu

ISO 17100 certificeret spansk oversættelsesbureau

Professionelle fagoversættere og statsautoriserede spanske translatører

The Native Translator tilbyder professionel oversættelse spansk - dansk og dansk - spansk af enhver form for juridisk, teknisk og medicinsk dokumentation, regnskaber, rapporter, manualer, datablade, firmaprofiler, PR-materiale mv. Vore spanske oversættere og translatører er født og opvokset i Spanien, og udover det har de som minimum en bachelorgrad bag sig.

Juridisk spansk oversættelse

Vi er specialister i juridisk oversættelse og har i mere end 10 år leveret oversættelser til advokatbranchen, politi, domstole, myndigheder, private samt EU-Domstolen. Som statsautoriserede spanske translatører er vi desuden underlagt tavshedspligt. Vi tilbyder også autoriseret dansk til spansk oversættelse af oversættere som er godkendt af det spanske udenrigsministerium.

Teknisk spansk oversættelse

Da teknisk oversættelse kræver høje sproglige kompetencer og teknisk specialviden bliver hver opgave oversat af en højtuddannet oversætter, som er specialiseret inden for netop jeres tekniske fagområde og har spansk som sit modersmål. Vi tilbyder teknisk spansk oversættelse inden for mange forskellige fagområder og brancher, herunder f.eks. bygge og anlæg, energi og miljø, fødevareindustrien, IT- og telebranchen osv.

Medicinsk spansk oversættelse

Oversættelsen af kliniske undersøgelser, medicinske diagnoser, recepter eller læreerklæringer overtages udelukkende af professionelle oversættere, der er uddannet indenfor fagområdet medicin. Vi oversætter også tekster inden for farmakologi.

Spansk modersmål for ca. 400 millioner mennesker.

Spansk er det næstmest talte sprog i verden efter mandarin-kinesisk, og er modersmål for mere end 400 millioner mennesker. Mexico er det land, der har den største spansktalende befolkning.
Spansk er også et af de seks officielle sprog i FN og officielt sprog i Den Europæiske Union. 30 % af befolkningen i USA har spansk som modersmål.

The Native Translator et certificeret oversættelsesbureau

The Native Translator er førende inden for dokumentoversættelse til spansk online, og vi yder en 24/7-tjeneste verden over. Når du synes, at kvalitet er vigtigt, skal du benytte et certificeret oversættelsesbureau. The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret efter ISO17100 samt CAN/CGSB-131.1. Vi tilbyder statsautoriseret oversættelse mellem spansk og mere end 100 andre sprog.

Pris på oversættelse fra dansk til spansk

Prisen på oversættelse udregnes sædvanligvis på baggrund af en ordpris. Ordprisen afhænger af tekstens sværhedsgrad og emneområdet.

Lav en ordoptælling på din tekst, og gang med 1,00 kr. Det giver dig et fingerpeg om, hvad det vil koste at få teksten oversat, inklusive efterfølgende korrekturlæsning. En autoriseret oversættelse til spansk koster ca. 1,40 kr/ord.

Leveringstider for oversættelser til spansk

Da vi ofte har mange oversættelser til spansk skal du regne med ca. 1-3 dage til for en oversættelse.

Her bestiller du en oversættelse fra dansk til spansk

Du kan bestille både fagoversættelse og autoriseret oversættelse til eller fra spansk direkte online. Upload dit dokument og bestil direkte i vores oversættelsesportal.

The Native Translator er et oversættelsesbureau, der er ISO 17100 certificeret og som er specialiseret i at udføre kvalitetsoversættelser og autoriserede oversættelser til og fra spansk direkte over internettet.

Få dit personlige tilbud