The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tilbud her og nu

ISO 17100 certificeret spansk oversættelsesbureau

The Native Translator tilbyder professionel oversættelse spansk - dansk og dansk - spansk af enhver form for juridisk, teknisk og medicinsk dokumentation, regnskaber, rapporter, manualer, datablade, firmaprofiler, PR-materiale mv. Vore spanske oversættere og translatører er født og opvokset i Spanien, og udover det har de som minimum en bachelorgrad bag sig.

Juridisk spansk oversættelse

Vi er specialister i juridisk oversættelse og har i mere end 10 år leveret oversættelser til advokatbranchen, politi, domstole, myndigheder, private samt EU-Domstolen. Som statsautoriserede spanske translatører er vi desuden underlagt tavshedspligt. Vi tilbyder også autoriseret dansk til spansk oversættelse af oversættere som er godkendt af det spanske udenrigsministerium.

Teknisk spansk oversættelse

Da teknisk oversættelse kræver høje sproglige kompetencer og teknisk specialviden bliver hver opgave oversat af en højtuddannet oversætter, som er specialiseret inden for netop jeres tekniske fagområde og har spansk som sit modersmål. Vi tilbyder teknisk spansk oversættelse inden for mange forskellige fagområder og brancher, herunder f.eks. bygge og anlæg, energi og miljø, fødevareindustrien, IT- og telebranchen osv.

Medicinsk spansk oversættelse

Oversættelsen af kliniske undersøgelser, medicinske diagnoser, recepter eller læreerklæringer overtages udelukkende af professionelle oversættere, der er uddannet indenfor fagområdet medicin. Vi oversætter også tekster inden for farmakologi.

Spansk modersmål for ca. 400 millioner mennesker.

Spansk er det næstmest talte sprog i verden efter mandarin-kinesisk, og er modersmål for mere end 400 millioner mennesker. Mexico er det land, der har den største spansktalende befolkning.
Spansk er også et af de seks officielle sprog i FN og officielt sprog i Den Europæiske Union. 30 % af befolkningen i USA har spansk som modersmål.

Certificeret spansk oversættelsesbureau

The Native Translator er førende inden for online-dokumentoversættelse, og vi yder en 24/7-tjeneste verden over. Når du synes, at kvalitet er vigtigt, skal du benytte et certificeret oversættelsesbureau. The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret efter ISO17100 samt CAN/CGSB-131.1. Vi tilbyder statsautoriseret oversættelse mellem spansk og mere end 100 andre sprog.

Send os en Opens window for sending emaile-mail, hvis du vil have flere oplysninger eller et individuelt tilbud. Vi er til stede for dig 24/7!

Få dit personlige tilbud