The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionel svensk oversættelse

Bekræftet oversættelse og fagoversættelse indenfor jura, finans, medicin eller teknik fra dansk til svensk, svensk til dansk og flere end 30 andre sprog.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau og vi er eksperter i oversættelser fra dansk til svensk og svensk til dansk. Hos os får du adgang til et netværk af over 5.500 erfarne og højt kvalificerede oversættere der leverer skræddersyede og branchespecifikke oversættelser til overkommelige priser.

Autoriseret svensk oversættelse - bekræftet svensk oversættelse

The Native Translator er i stand til at levere bekræftede oversættelser til og fra svensk og 99 andre sprog. Det faktum, at en oversættelse er autoriseret eller bekræftet, vil blive anført på oversættelsen med et stempel eller via et vedhæftet brev. Hvis du har brug for en autoriseret oversættelse til svensk, bliver oversættelsen udført i Sverige af en oversætter, autoriseret af det svenske Kammarkollegiet. Derfor er det ikke nødvendigt med en apostille til at bekræfte, at oversætteren er autoriseret.

Modersmålsprincippet

Modersmålsprincippet er en af hjørnestenene i svensk oversættelse og vigtigt at tage i betragtning, når du vælger den oversætter, der skal udføre din opgave. Princippet går ud på, at lingvisten oversætter til sit modersmål. En indfødt svensk sprogbruger oversætter til svensk, en indfødt dansk sprogbruger til dansk osv. En indfødt sprogbruger er en person, der er født, opvokset og uddannet i det land, hvor målsproget er det officielle sprog.

Oversættelse mellem svensk og mere end 30 andre sprog online

Her er nogle af de sprog vi oversætter til og fra svensk: arabisk, baskisk, bulgarsk, catalansk, kinesisk, dansk, engelsk, estisk, finsk, fransk, galicisk, græsk, hindi, hollandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, koreansk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, norsk, persisk, portugisisk, polsk, rumænsk, russisk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, spansk, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ungarsk.

ISO 17100 certificeret svensk oversættelse

The Native Translator har som formål at have de højeste standarder i forhold til oversættelseskvalitet. For at opnå disse standarder er vi ISO 17100:2015* certificeret (tidligere EN 15038) og har været det siden 2011. Disse certificeringer bliver opretholdt gennem regelmæssig auditering udført af en officiel auditeringsmyndighed.

ISO-standarder ( International Organization for Standardization) hjælper organisationer med at leve op til bedste praksis i branchen samt sikre, at kundernes behov bliver opfyldt og mere til. Hvis der er behov for en svensk oversættelse, der skal være i overensstemmelse med ISO 17100 standard, send os en Opens window for sending emaile-mail.

Fuld fortrolighed

Strengt fortrolig håndtering af alle kundedata og dokumenter. Vores svenske oversættere er forpligtet af strenge fortrolighedsaftaler.

Leveringstid – Så hurtig går leveringen af en svensk oversættelse             

Du får typisk din svenske oversættelse retur efter 1-2 dage, hvis det er et enkelt dokument, du skal have oversat. Leveringstiden kan dog variere, afhængigt af hvor mange sider der er i dokumentet.

Hvad koster en professionel svensk oversættelse?

Upload dit dokument på vores oversættelsesportal, så får du svar omgående. Det tager mindre end 1 minut at få oplyst både pris og forventet leveringstid for en oversættelse til eller fra svensk. Du kan bestille en oversættelse og betale med kreditkort online, og du kan bruge følgende betalingsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Har du spørgsmål eller behov for mere information?

Du kan kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail, vi forsøger altid at svare indenfor 30 minutter.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau, specialiseret i at levere kvalitetssikret fagoversættelse og autoriseret (bekræftet) oversættelse til og fra svensk direkte online.