The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tilbud her og nu

Teknisk oversættelse

Teknisk oversættelse udført af erfarne og højtuddannede modersmålsoversættere.

Erhvervslivet og dets mange markeder og virksomheder globaliseres i stadigt stigende omfang. Dette øger efterspørgslen efter tekniske produktoplysninger på mange forskellige sprog.

Teknisk oversættelse håndteres af specialister som magter at oversætte bl.a. dokumenter, skrevet af tekniske redaktører og forfattere indenfor tekniske og teknologiske fagområder. Nogle af dem omhandler den praktiske anvendelse af videnskabelig og teknologisk viden, andre er instruktioner og vejledninger i, hvordan en bestemt teknologi, maskine eller anlæg fungerer. Tekniske oversættelser kræver en høj grad af faglig viden og beherskelse af de relevante terminologier. Vore teknikoversættere er eksperter på dette område og har styr på fagterminologien.

Eksempler på tekniske dokumenter

Af tekniske dokumenter har vi blandt andet erfaring med at oversætte: Autoteknik, brobeskrivelser, brugervejledninger, bud, forhandlerkontrakter, geotekniske rapporter, kataloger, installationsvejledninger, instruktionsbøger, IT-vejledninger, kravspecifikationer, kursusmateriale, lokalisering og versionering af software, manualer, miljø, projektbeskrivelser, reparationsvejledninger, tekniske meddelelser og specifikationer.

Vi svarer næsten omgående, over hele verden

Med kontorer i tre verdensdele er der en projektleder klar til at hjælpe dig med din oversættelse dag og nat. Vi garanterer, at du har et tilbud indenfor ca. en time fra det tidspunkt, vi har modtaget dine dokumenter. Uploader du dine dokumenter via vores online-portal, får du et tilbud på under et minut.

Kontakt

Du kan kontakte os på Opens window for sending emaile-mail døgnet rundt, hele året, hvis du har brug for mere information.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversætterbureau, specialiseret i at udføre tekniske kvalitetsoversættelser og autoriserede oversættelser.

Få dit personlige tilbud