The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Den førende tjekkiske online-oversættelsestjeneste

The Native Translator er førende i branchen for online-dokumentoversættelse og tekstoversættelse samt tjekkiske oversættelsestjenester, som anerkendes internationalt som en af de førende oversættelsestjenester på verdensplan. Vi er respekteret for vores kvalitet, hurtige levering og konkurrencedygtige priser. Vi oversætter fra tjekkisk til arabisk, kinesisk, engelsk, fransk, tysk, spansk, russisk og mere end 100 andre sprog.

Multinationale virksomheder verden over samt vigtige regeringskontorer, Ngo’er og privatpersoner har valgt The Native Translator til tjekkiske oversættelser.

Ud fra dine krav tildeler vi dit projekt til et af vores  tjekkiske oversættelsesteam, som har højt kvalificerede tjekkiske oversættere, korrekturlæsere og redaktører, hvorved der sikres en konsekvent tjekkisk oversættelse af bedste kvalitet.

Vi kan hjælpe dig med at skabe nye forretningsmuligheder i Tjekkiet, idet vi tilbyder tjekkisk:

  • Teknisk oversættelse
  • Finansiel oversættelse
  • Juridisk oversættelse
  • Markedsføringsoversættelse og localisation
  • Medicinsk og farmaceutisk oversættelse
  • Oversættelse af websider og localisation

Statsauktoriseret tjekkisk oversættelse - akkrediteret tjekkisk oversættelse

The Native Translator er i stand til at levere certificerede oversættelser til og fra tjekkisk og 99 andre sprog. Det faktum, at en oversættelse er certificeret eller akkrediteret, vil blive anført på oversættelsen med et stempel eller via et vedhæftet brev.

Akkrediteringsprocesserne og definitionen af en akkrediteret oversættelse varierer fra land til land. Generelt betyder det en oversættelse, der er udført af en officielt anerkendt oversætter. Vores akkrediterede oversættelser er udført af statsautoriserede translatører over hele verden, som har den relevante juridiske hjemmel og de nødvendige beviser, der bekræfter deres akkreditering. Vi leverer det oversatte dokument som en PDF-fil, men har du brug for en original kopi, skal du blot vælge ”oversættelse med papirkopi”, når du bestiller oversættelsen.

The Native Translator er førende inden for online-dokumentoversættelse, og vi yder en 24/7 tjeneste verden over. Når du synes, at kvalitet er vigtigt, skal du benytte et certifieret oversættelsesbureau. The Native Translator er et oversættelsesbureau certifieret som EN-15038 samt  CAN/CGSB-131.1 Vi tilbyder også statsautoriseret dansk oversættelse til mere end 100 sprog.