The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionel tjekkisk oversættelse

Bekræftet autoriseret oversættelse og fagoversættelse indenfor jura, finans, medicin eller teknik til og fra tjekkisk.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau og vi er eksperter i tjekkisk oversættelse. Hos os får du adgang til et netværk af over 5.5000 erfarne og højt kvalificerede oversættere der leverer skræddersyede og branchespecifikke tjekkiske oversættelser til overkommelige priser. Med over 15 års erfaring inden for oversættelser til det tjekkiske marked, for eksempel fra dansk til tjekkisk, tjekkisk til dansk og mellem engelsk og tjekkisk, kan The Native Translator være den rette samarbejdspartner for din virksomhed, når det handler om at få oversat enhver form for juridisk, teknisk og medicinsk dokumentation, regnskaber, rapporter, manualer, datablade, firmaprofiler, PR-materiale mv. Vore tjekkiske oversættere og translatører er født og opvokset i Tjekkiet, og udover det har de som minimum en bachelorgrad bag sig.

Modersmålsprincippet

Modersmålsprincippet er en af hjørnestenene i tjekkisk oversættelse og vigtigt at tage i betragtning, når du vælger den oversætter, der skal udføre din opgave. Princippet går ud på, at lingvisten oversætter til sit modersmål. En indfødt dansk sprogbruger oversætter til dansk, en indfødt tjekkisk sprogbruger til tjekkisk osv. En indfødt sprogbruger er en person, der er født, opvokset og uddannet i det land, hvor målsproget er det officielle sprog.

Oversættelse mellem tjekkisk og mere end 60 andre sprog

Her er nogle af de sprog vi oversætter til og fra tjekkisk: arabisk, baskisk, bulgarsk, catalansk, kinesisk, dansk, engelsk, estisk, finsk, fransk, galicisk, græsk, hindi, hollandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, koreansk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, norsk, persisk, portugisisk, polsk, rumænsk, russisk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tyrkisk, ungarsk.

ISO 17100 certificeret tjekkisk oversættelse

The Native Translator har som formål at have de højeste standarder i forhold til oversættelseskvalitet. For at opnå disse standarder er vi ISO 17100:2015* certificeret (tidligere EN 15038) og har været det siden 2011. Disse certificeringer bliver opretholdt gennem regelmæssig auditering udført af en officiel auditeringsmyndighed.

ISO-standarder ( International Organization for Standardization) hjælper organisationer med at leve op til bedste praksis i branchen samt sikre, at kundernes behov bliver opfyldt og mere til. Hvis der er behov for en tjekkisk oversættelse, der skal være i overensstemmelse med ISO 17100 standard, send os en Opens window for sending emaile-mail.

Fuld fortrolighed

Strengt fortrolig håndtering af alle kundedata og dokumenter. Vores tjekkiske oversættere er forpligtet af strenge fortrolighedsaftaler.

Hvad koster en professionel tjekkisk oversættelse?

Upload dit dokument på vores oversættelsesportal, så får du svar omgående. Det tager mindre end 1 minut at få oplyst både pris og forventet leveringstid for en ekspertoversættelse eller en autoriseret oversættelse til eller fra tjekkisk. Du kan bestille en tjekkisk oversættelse og betale med kreditkort online, og du kan bruge følgende betalingsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Kontakt og andre spørgsmål

Kontakt os via Opens window for sending emaile-mail døgnet rundt, hvis du har brug for mere information.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalitetssikret ekspertoversættelse eller autoriseret tjekkisk oversættelse direkte online.