The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Oversættelser inden for turismeområdet

Professionelle oversættelser til hoteller og turistforeninger

Få dine tekster til rejse- og turismeområdet oversat professionelt. Siden vi blev grundlagt i 2005, har vi specialiseret os i oversættelser inden for turismeområdet. Oversættelser inden for turismeområdet er så at sige grundpillerne for vores oversættergruppe. Vi oversætter og lokaliserer alle typer af turismeindhold til webmedier og trykte medier, derunder indhold om rejsemål (lande, byer, restauranter osv.), turbeskrivelser, rejseførere og nyhedsbreve. Vores turismeeksperter tager sig af hele dit indhold og leverer oversættelser af høj kvalitet, som iscenesætter dine tilbud overbevisende og optimerer din synlighed for søgemaskiner.

Vi er oversættelsesbranchens turismespecialister!

Internationalt kan overbevisende marketingtekster naturligvis kun virke optimalt, hvis de også er oversat overbevisende. The Native Translator er en erfaren udbyder af sproglige serviceydelser, som råder over en stor pool af erfarne professionelle oversættere. En effektiv oversættelse af reklamematerialer til et andet sprog kræver modersmålsoversættere med en forståelse af målgruppens kulturelle baggrund. Rutinerede oversættere kan oversætte marketingtekster, så de virker, som om de var forfattet på målsproget. Vores modersmålsoversættere inden for turismeområdet udmærker sig ved, at de ikke kun er højt kvalificerede, men også kreative, og det er absolut nødvendigt for oversættelser inden for dette område.

I reglen gennemfører vi følgende projekter for turismebranchen:

  • Oversættelse af turismewebsider
  • Oversættelse af bookingplatforme
  • Oversættelse af reklamematerialer som flyere, brochurer, foldere etc.
  • Oversættelse af hotelbeskrivelser
  • Oversættelse og udfærdigelse af fremmedsprogede tekster til landing pages
  • Oversættelse af pressemeddelelser og andre PR-tekster
  • Oversættelse af sikkerhedsoplysninger
  • Oversættelse af hele reklamekampagner

Oversættelser inden for turismeområdet fra et ISO-certificeret oversættelsesbureau

The Native Translator er både certificeret i henhold til standarden ISO 17100 og i henhold til CAN/CGSB 131.10. Disse kvalitetsstempler garanterer dig oversættelser på højeste niveau inden for turismeområdet. Derfor udfærdiges vores oversættelser udelukkende af modersmålsoversættere med brancheerfaring, og der læses efterfølgende korrektur af en uafhængig og kvalificeret korrekturlæser. Ved at anvende de nyeste teknologier, både i projektledelsen og i oversættelsesprocessen, kan vi tilbyde dig vores service på fair vilkår.

Modersmålsoversættelser som princip

Modersmålsoversættelser er et af principperne for oversættelser inden for turismeområdet og udgør en meget vigtig overvejelse i forbindelse med overdragelsen af dine dokumenter til oversættere. Princippet erklærer, at en lingvist oversætter til sit modersmål. En oversætter med engelsk som modersmål oversætter indhold til engelsk, en oversætter med spansk som modersmål oversætter indhold til spansk osv. En modersmålsoversætter er en person, som er født, er vokset op og har gået i skole og er uddannet i et land, hvor målsproget er det officielle sprog. 

Oversættelser inden for turismeområdet til over 100 sprog - hurtigt, professionelt og til en rimelig pris!

Du er velkommen til at kontakte os direkte per Opens window for sending emaile-mail for at få flere informationer, vi rådgiver dig gerne!

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesagentur, som er specialiseret i levering af hurtige oversættelser inden for turismeområdet til over 100 sprog i en høj kvalitet og til en rimelig pris.