The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionel tysk oversættelse

Tysk oversættelse – Høj kvalitet fra professionelle oversættere ISO 17100

The Native Translator er vi eksperter i oversættelser fra dansk til tysk.  Vi hjælper vi både private og erhverv med tysk oversættelse, og leverer skræddersyede og branchespecifikke tyske oversættelser til overkommelige priser. Hvis du skal have en bekræftet oversættelse fra dansk til tysk, skal du bruge en tysk translatør til at bekræfte din oversættelse med underskrift eller stempel. Uanset hvad du skal bruge, så anbefaler vi, at du kontakter The Native Translator, som så kan guide dig igennem forløbet.

Modersmålsprincippet

Modersmålsprincippet er en af hjørnestenene i tysk oversættelse og vigtigt at tage i betragtning, når du vælger den oversætter, der skal udføre din opgave. Princippet går ud på, at lingvisten oversætter til sit modersmål. En indfødt tysk sprogbruger oversætter til tysk, en indfødt dansk sprogbruger til dansk osv. En indfødt sprogbruger er en person, der er født, opvokset og uddannet i det land, hvor målsproget er det officielle sprog.

Oversættelse mellem tysk og mere end 60 andre sprog

Her er nogle af de sprog vi oversætter til og fra tysk: arabisk, baskisk, bulgarsk, catalansk, kinesisk, dansk, engelsk, estisk, finsk, fransk, galicisk, græsk, hindi, hollandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, koreansk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, norsk, persisk, portugisisk, polsk, rumænsk, russisk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, ungarsk.

ISO 17100 certificeret tysk oversættelse

The Native Translator har som formål at have de højeste standarder i forhold til oversættelseskvalitet. For at opnå disse standarder er vi ISO 17100:2015* certificeret (tidligere EN 15038) og har været det siden 2011. Disse certificeringer bliver opretholdt gennem regelmæssig auditering udført af en officiel auditeringsmyndighed.

ISO-standarder ( International Organization for Standardization) hjælper organisationer med at leve op til bedste praksis i branchen samt sikre, at kundernes behov bliver opfyldt og mere til. Hvis der er behov for en tysk oversættelse, der skal være i overensstemmelse med ISO 17100 standard, send os en Opens window for sending emaile-mail.

Fuld fortrolighed

Strengt fortrolig håndtering af alle kundedata og dokumenter. Vores tyske oversættere er forpligtet af strenge fortrolighedsaftaler.

Leveringstid – Så hurtig går leveringen af en tysk oversættelse             

Du får typisk din tyske oversættelse retur efter 1-2 dage, hvis det er et enkelt dokument, du skal have oversat. Leveringstiden kan dog variere, afhængigt af hvor mange sider der er i dokumentet.

Du kan bestille en oversættelse til og fra tysk her

Du kan bestille en ekspertoversættelse eller en autoriseret oversættelse til og fra tysk direkte online. Upload dine dokumenter og bestil direkte på vores Opens internal link in current windowOversættelsesportal.

Kontakt og andre spørgsmål

Kontakt os via Opens window for sending emaile-mail døgnet rundt, hvis du har brug for mere information.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret online-oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalitetssikrede tyske oversættelser direkte online.