The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Vores team

BJÖRN HALLBERG
CEO (Chief Executive Officer)

Björn Hallberg har en akademisk baggrund med en eksamensgrad i ingeniørvidenskab, der supplerer hans BA i økonomi. Hans iværksætterevner blev udviklet gennem et seks års ophold som MD i et britisk investeringsfirma. Hen ad vejen har han ligeledes opnået en uvurderlig erfaring fra de øverste cirkler i ejendoms- og detailbranchen. Björn taler fire sprog flydende, og er ansvarlig for udviklingen af vores "brand" samt virksomhedens globale ekspansion.

Picture coming soon

PATRICK ALEXANDER

Bestyrelsesformand

  • Bsc International økonomi og ledelse fra Bocconi Unveristy,
  • MSC Executive Global Masters i management  fra London School of Economics.
  • Head of Marketing and Operations EMEA, Apple

EVA SKIÖLDEBRAND

Bestyrelsesmedlem

  • PhD, associeret professor.
  • Researcher på området slidgigt på Sahlgrenska Universitetshospital i Göteborg.
  • Tidligere hos Bayer, hvor hun havde ansvaret for registrering og markedsføring af receptpligtige produkter samt research og kliniske forsøg.
Picture coming soon


Business Manager Asien 

Updated text will follow

Vores mission

The Native Translator (TNT) er et moderne internetbaseret oversættelsesbureau, der byder på eksklusiv service og høj kvalitet. Vort fundament er tilfredse kunder, derfor behandler vi hver kunde og hver opgave med samme professionalitet og omhu, uanset dens omfang, art og pris.

Hvad betyder det for dig - som kunde? TNT har sat sig som mål at levere oversættelser af høj kvaltet, at gøre det hurtigere end de andre og at tilbyde vores serice døgnet rundt, hver dag. Vi vil aflevere pletfrie oversættelser, hver eneste gang. Vore medarbejdere stræber efter at optræde venligt, behandle kunderne med et respektfuldt smil og arbejde på professionel vis.
Udover service med høj kvalitet og aflevering til rette tid kan du selvfølgelig også forvente af os, at vi følger opgaven til dørs. Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med det arbejde vi har leveret til dig. Men det er ligeså vigtigt, at du haft en positiv oplevelse ud af at arbejde sammen med os. Kun på den måde kan vi være sikre på, at der bliver tale om en næste gang - og en næste gang.