The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionel oversættelse indenfor juridik

Oversættelse af juridiske dokumenter

Uanset hvilket sprog, der er tale om, er nøjagtig ordlyd af afgørende betydning i juridiske dokumenter. Der er vigtigt at samarbejde med personer, der har en indgående forståelse af juridisk sprog. Og for at nå et endnu højere niveau, skal der foretages en strømlining af arbejdsgange. Ved at bruge The Native Translator får I en konsistent kvalitet og kortere ekspeditionstider.

Vi er eksperter i juridiske oversættelser online

Vi har en indgående forståelse af jeres branche – uanset om jeres fokus er selskabsret, patenter, IP eller andre specialer. Vi ved, at det er vigtigt for jer, at der leveres nøjagtig og korrekt dokumentation hurtigt. Vi tilbyder den perfekte kombination af sproglig ekspertise, branche know-how og globale oversættelsesløsninger.

Juridiske oversættelser I kan stole på

Vores ekstremt høje standarder indenfor juridisk oversættelse fastholdes ved kun at give oversættelsesopgaver til oversættere og korrekturlæsere, der enten har omfattende ekspertise fra arbejde i branchen eller har specialiseret sig indenfor juridisk oversættelse. Denne specialisering betyder, at terminologi eller konstruktioner, særegne for juridiske dokumenter, altid bliver oversat korrekt.

Derudover bruger vi kun højt kvalificerede oversættere, der alene oversætter indtil deres eget modersmål og sikrer dermed, at oversættelserne læses som originaldokumenter.

Dette omhyggelige fokus på sprog og juridiske detaljer har medført, at vi har indgået stærke langvarende samarbejder, både med store advokatfirmaer og juridiske afdelinger i et voksende antal multinationale firmaer.

Lovkrav

For retlige og officielle dokumenter til brug ved domstole, myndigheder eller uddannelsesinstitutioner kræves det som regel, at disse forelægges på det pågældende lands sprog. Derudover kræves der i nogle tilfælde en påtegning af en certificeret eller autoriseret oversætter i henhold til gældende lov, således at tekstens indhold, også i oversættelsen, foreligger som et offentligt og retskraftigt dokument. Kravene til certificerede eller autoriserede oversættere varierer fra land til land. Således er en juridisk fagoversætter eller en advokat ikke i sig selv berettiget til at fremstille et retskraftigt dokument på et andet sprog - dertil kræves den pågældende myndigheds godkendelse.

Du kan læse mere om autorisationer og certificeringer under " Opens internal link in current windowstatsautoriseret oversættelse"

Typiske juridiske oversættelser

  • Copyright, intellektuel ejendom og patenter
  • Kontrakter
  • Vidneudsagn og -forklaringer
  • Korrespondance
  • Udenlandske lovtekster
  • Årsberetninger
  • Registreringer
  • Ekspertvurderinger og rapporter
  • Retssager
  • Oversættelse af dokumenter i forbindelse med ejendomshandler, også af teknisk art

ISO 17100 certificeret juridisk oversættelse

The Native Translator har som formål at have de højeste standarder i forhold til oversættelseskvalitet. For at opnå disse standarder er vi ISO 17100:2015 certificeret (tidligere EN 15038) og har været det siden 2011. Disse certificeringer bliver opretholdt gennem regelmæssig auditering udført af en officiel auditeringsmyndighed.

ISO-standarder ( International Organization for Standardization) hjælper organisationer med at leve op til bedste praksis i branchen samt sikre, at kundernes behov bliver opfyldt og mere til. Hvis der er behov for en juridisk oversættelse, der skal være i overensstemmelse med ISO 17100 standard, send os en Opens window for sending emaile-mail.

Fuld fortrolighed

Strengt fortrolig håndtering af alle kundedata og -dokumenter. Vores oversættelseseksperter er forpligtet af strenge fortrolighedsaftaler.

Du kan bestille en juridisk oversættelse her

Du kan bestille en juridisk ekspertoversættelse eller en autoriseret oversættelse af dine dokumenter direkte online. Upload dine dokumenter og bestil direkte på vores Opens internal link in current windowOversættelsesportal.

Kontakt og andre spørgsmål

Kontakt os via Opens window for sending emaile-mail døgnet rundt, hvis du har brug for mere information.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret online-oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalitetssikrede juridiske oversættelser direkte online.