The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Oversættelse af hjemmesider

Højt kvalificerede modersmålsoversættere for en professionel webside på et fremmedsprog

Vores team af højt kvalificerede modersmålsoversættere har allerede oversat talrige hjemmesider (websider) og kan fremvise stor erfaring inden for området. Vi oversætter regelmæssigt websider og opdaterer dem. Til vores kunder hører globale virksomheder, byer, turistregioner, banker og webbureauer i hele verden. Websideoversættelsesopgaver til mere end 10 sprog er ikke længere sjældne i dag - vi oversætter til over 100 sprog.

Din hjemmeside (webside) er dit visitkort til hele verden

Du har mulighed for at præsentere din virksomhed eller din organisation for et større publikum, for hele verden. Oversættelsen af et websted (webside, hjemmeside) er en kompleks opgave, som kræver en del: erfaring inden for marketing og forståelse for branchens terminologi, hvad enten det er en producent af farmaceutiske produkter, en turistregion eller et advokatkontor, og søgemaskineoptimeret tekstning.
Mere en 50 procent af internetbrugerne har et andet modersmål end engelsk. Af den grund stiger efterspørgslen efter websider oversat til flere sprog, som regelmæssigt skal opdateres med nyt indhold på de forskellige sprog.

Professionelle oversættelser af din webside med vores kvalitetsgaranti

The Native Translator er certificeret i henhold til kvalitetsstandarden ISO 17100.  Vores arbejde er omfattet af den konstante kontrol gennem Austrian Standards som certificeringsorgan. Derfor får du som vores kunde den størst mulige sikkerhed. Kvalitet kan du bedst få leveret fra en oversætter, der har gennemført en professionel translatøruddannelse, har faglig viden og oversætter til sit modersmål.

600 sprogkombinationer direkte online

For følgende 25 sprog (600 sprogkombinationer!) modtager du omgående et uforpligtende tilbud i vores oversættelsesportal: arabisk, bulgarsk, kinesisk, dansk, tysk, engelsk, finsk, fransk, græsk, italiensk, japansk, koreansk, nederlandsk, norsk, polsk, portugisisk, rumænsk, russisk, svensk, spansk, thailandsk, tjekkisk, tyrkisk, ungarsk.

Modersmålsoversættelser som princip

Modersmålsoversættelser er et af principperne for oversættelse af en hjemmeside og udgør en meget vigtig overvejelse i forbindelse med overdragelsen af dine dokumenter til oversættere. Princippet erklærer, at en lingvist oversætter til sit modersmål. En oversætter med engelsk som modersmål oversætter indhold til engelsk, en oversætter med dansk som modersmål oversætter indhold til dansk osv. En modersmålsoversætter er en person, som er født, er vokset op og har gået i skole og er uddannet i et land, hvor målsproget er det officielle sprog. 

Her får du det bedste tilbud på oversættelse af en hjemmeside

Du har mulighed for at få et tilbud fra os inden for 1 minut, og du kan også bestille din oversættelse direkte online her under « Opens internal link in current windowVis tilbud ».

Kontakt

Du kan kontakte os hele døgnet per Opens window for sending emaile-mail for at få flere informationer.

The Native Translator er et oversættelsesagentur, der er certificeret i henhold til kvalitetsstandarden ISO17100 og specialiseret i udfærdigelse af oversættelser med kvalitetsgaranti direkte via internettet.