The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionel ungarsk oversættelse

Bekræftet autoriseret oversættelse og fagoversættelse indenfor jura, finans, medicin eller teknik til og fra ungarsk.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau og vi er eksperter i ungarsk oversættelse, eller magyar, som er det ungarske navn for sproget. Hos os får du adgang til et netværk af over 5.5000 erfarne og højt kvalificerede oversættere der leverer skræddersyede og branchespecifikke ungarske oversættelser til overkommelige priser. Med over 15 års erfaring inden for oversættelser til det ungarske marked, for eksempel fra dansk til rungarsk, ungarsk til dansk og mellem engelsk og ungarsk, kan The Native Translator være den rette samarbejdspartner for din virksomhed, når det handler om at få oversat enhver form for juridisk, teknisk og medicinsk dokumentation, regnskaber, rapporter, manualer, datablade, firmaprofiler, PR-materiale mv. Vore ungarske oversættere og translatører er født og opvokset i Ungarn, og udover det har de som minimum en bachelorgrad bag sig.

Modersmålsprincippet

Modersmålsprincippet er en af hjørnestenene i ungarsk oversættelse og vigtigt at tage i betragtning, når du vælger den oversætter, der skal udføre din opgave. Princippet går ud på, at lingvisten oversætter til sit modersmål. En indfødt dansk sprogbruger oversætter til dansk, en indfødt ungarsk sprogbruger til ungarsk osv. En indfødt sprogbruger er en person, der er født, opvokset og uddannet i det land, hvor målsproget er det officielle sprog.

Oversættelse mellem ungarsk og mere end 60 andre sprog

Her er nogle af de sprog vi oversætter til og fra ungarsk: arabisk, baskisk, bulgarsk, catalansk, kinesisk, dansk, engelsk, estisk, finsk, fransk, galicisk, græsk, hindi, hollandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, koreansk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, norsk, persisk, portugisisk, polsk, rumænsk, russisk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, tysk.

ISO 17100 certificeret ungarsk oversættelse

The Native Translator har som formål at have de højeste standarder i forhold til oversættelseskvalitet. For at opnå disse standarder er vi ISO 17100:2015* certificeret (tidligere EN 15038) og har været det siden 2011. Disse certificeringer bliver opretholdt gennem regelmæssig auditering udført af en officiel auditeringsmyndighed.

ISO-standarder ( International Organization for Standardization) hjælper organisationer med at leve op til bedste praksis i branchen samt sikre, at kundernes behov bliver opfyldt og mere til. Hvis der er behov for en ungarsk oversættelse, der skal være i overensstemmelse med ISO 17100 standard, send os en Opens window for sending emaile-mail.

Fuld fortrolighed

Strengt fortrolig håndtering af alle kundedata og dokumenter. Vores ungarske oversættere er forpligtet af strenge fortrolighedsaftaler.

Du kan bestille en oversættelse af dokumenter til og fra ungarsk her

Du kan bestille en ekspertoversættelse eller en autoriseret oversættelse til eller fra ungarsk af dine dokumenter direkte online. Upload dine dokumenter og bestil direkte på vores Opens internal link in current windowOversættelsesportal.

Kontakt og andre spørgsmål

Kontakt os via Opens window for sending emaile-mail døgnet rundt, hvis du har brug for mere information.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalitetssikret ungarsk oversættelse direkte online.