The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Den førende ungarske online-oversættelsestjeneste

The Native Translator er en af de førende inden for online-dokumentoversættelse. Et af de sprog, vi håndterer, er ungarsk eller magyar, som er det ungarske navn for sproget. Begrebet benyttes også på engelsk som et ord, der henviser til det ungarske folk som etnisk gruppe.

Omkring 16 millioner mennesker har ungarsk som modersmål. Heraf bor ca. 10 millioner i det nuværende Ungarn. Det er det mest talte ikke-indoeuropæiske sprog i Europa. Uddannelsesniveauet i Ungarn er højt (verdens første teknologiske institut blev grundlagt i Ungarn i 1735, og Budapests teknologiske og økonomiske universitet anses som det ældste teknologiske institut i verden i dag). Imidlertid kræver det som alle andre steder, at du oversætter dine dokumenter og tekster til og fra ungarsk, for at du kan gøre forretninger i Ungarn.

The Native Translator er førende inden for online-dokumentoversættelse, og vi yder en 24/7 tjeneste verden over. Når du synes, at kvalitet er vigtigt, skal du benytte et certifieret oversættelsesbureau. The Native Translator er et oversættelsesbureau certifieret som EN-15038 samt  CAN/CGSB-131.1