The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Et spørgsmål om tillid

The Native Translator er et certificeret online-oversættelsesbureau, der leverer oversættelser i topkvalitet inden for en lang række områder på over 100 sprog – det hele inden for kortest mulig tid. Vi garanterer absolut fortrolighed!

Vores primære sprog og områder

Vi oversætter på over 100 sprog i alt, herunder de mere "eksotiske". Her finder du en oversigt over alle Opens internal link in current windowvores tjenster.

Oversættelser i næsten realtid

Vi kan hjælpe dig med at deltage i en e-mailkorrespondance på et fremmedsprog. Vi skal bruge ca. en time til at oversætte den meddelelse, du har modtaget, samt dit svar. Vi garanterer fuld diskretion samt oversættelsens nøjagtighed. Kvalitet er vores førsteprioritet!

Vores opskrift på succes

Vi er overbeviste om, at oversættelser i topkvalitet kun kan garanteres på én måde: ved at anvende professionelle oversættere, der oversætter til deres modersmål, og som er specialiserede i et af vores fagområder. Kun derved kan vi tilbyde perfekte oversættelser, der 100 % afspejler indholdet, tonen og den komplette mening af teksten, inklusive de fine nuancer.

Kort sagt tilbyder vi:

  • Ekspertoversættelser i topkvalitet
  • Hurtig levering
  • Gode priser
  • Nem betaling
  • Absolut fortrolighed