Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

FAQ

Vi fokuserer på kvalitet

Hvad særligt er der ved TNT (The Native Translator)?
TNTs mission er at levere hurtige oversættelser af høj kvalitet døgnet rundt, hele ugen. Hvis det er høj kvalitet og hastighed, du har brug for, så er det os! Vi står til rådighed med  oversættelse af alle slags tekster og dokumenter. Hvordan virker det?
Det er ganske enkelt - bare klik på "Oversæt", følg derefter trin 1-2-3: vælg kildesprog, målsprog og felt. Indtast derefter din tekst eller upload din fil. Det er såmænd det hele! Når du har accepteret prisen og den omtrentlige leveringstid vil du blive dirigeret til betalingssiden, hvor du kan betale med PayPal. Så snart din oversættelse er klar, fremsendes den til din email-adresse. Hvem kan med fordel benytte vores service?
Enhver, der har brug for hurtige kvalitetsoversættelser - hvadenten det er små lokale eller store multinationale selskaber, offentlige institutioner, advokatkontorer eller privatpersoner. Hvor hurtigt får jeg oversættelsen?
Vi er nogle af de hurtigste i branchen, så du kan regne med superkorte leveringstider. Oversættelse af o. 100 ord tager som regel mindre end en time. En kvalificeret og erfaren oversætter har en daglig kapacitet der ligger på ca. 2000 ord, alt efter sværhedsgrad og researchtid. Jeg vil gerne indhente et tilbud, hvad gør jeg?
Du kan få et tilbud ved simpelthen at klikke her. Indtast sprog-par, vælg felt og indtast eller opload din tekst. Så får du leveret tilbuddet omgående.

Priser

Hvor meget koster en oversættelse?
Vi beregner mellem 0,10-0,24 euro (0.97- 1.80 DKK) per kilde-ord. Den nøjagtige henholdsvise ordpris afhænger af sproget og emnet. Derudover der ingen ekstra gebyrer. Vi har dog et minimumsgebyr på 10 euro (188 DKK) Skal jeg betale ekstra gebyrer eller afgifter for fakturaer, kreditkort eller andet?
Nej! Det eneste, du bliver opkrævet for er oversættelsen. Her er der dog tale om en mindste beløbsordre på 10 euro (188 DKK), svarende til ca. en halv DIN A4 side. Hvordan udregner I ord på asiatiske og andre sprog, der bruger symboler (f.eks. kinesisk og japansk)?
På asiatiske sprog som kinesisk og japansk tæller vi antallet af symboler. I de tilfælde hvor vi ikke kan tælle automatisk (f.eks. ved scannede dokumenter), tæller vi siderne. Er der rabat for store projekter?
Ja. Vi tilbyder rabat på store ordrer fra 5.000 ord og opefter. Kontakt os venligst direkte for forespørgsler, priser og tilbud på <link>office@the-native-translator.com Udfører i også små opgaver?
Ja selvfølgelig! Vi har dog en minimumspris på 10 euro (188 DKK) for oversættelser under 140 ord.

Fortrolighed

Bliver mine tekster behandlet fortroligt?
Alle vores oversættere er bundet af en fortrolighedserklæring (NDA-Non Disclosure Agreement), denne er en del af de vilkår og betingelser de underskriver, før de påbegynder deres samarbejde med os. Er der tale om en sikker forbindelse?
Ja. Vi bruger SSL-kryptering foruden andre sikkerhedsforanstaltninger til at sørge for at vore kunders oplysninger, data, tekster og oversatte materialer er sikre.

Betalingsmåde

Hvordan betaler jeg?
Du kan betale online ved hjælp af PayPal. Hvad er PayPal?
Paypal (<link http: www.paypal.dk>www.paypal.dk) er en populær, nem og sikker internet betalingsservice. Den formidler betalinger indenfor og mellem 190 lande og regioner over hele verden. Du kan betale online med din foretrukne betalingsmåde, herunder kreditkort (Visa, MasterCard, og Amex), fra bankkonti, med køberkredit eller kontosaldi uden at skulle udlevere finansielle oplysninger elle bankhemmeligheder. Er der andre betalingsmuligheder foruden PayPal?
Ja! Kontakt os venligst, hvis du vælger Moneybookers eller bankoverførsel. Bemærk dog venligst, at disse særlige tjenester kan være forbundet med særlige afgifter eller gebyrer. Hvor længe beholder i mine kreditoplysninger?
Vi skal ikke have adgang til dine kreditkortoplysninger, disse oplysninger deler du kun med PayPal.

Generel information om vores service og ydelser

Hvilken slags tekster kan oversættes?
Generelt kan vi oversætte enhver form for dokumenter og tekster. Hvis du har en tekst eller et dokument med et ønsket sprog-par eller felt der ikke er nævnt, kan du kontakte os direkte på <link>office@the-native-translator.com. Vi vil behandle din anmodning straks. Vi understøtter alle gængse dokument-formater (MS Office, PDF, TIF osv.). Foretager i også autoriseret oversættelse af officielle dokumenter?
Ja! Vores certificerede og autoriserede oversættere er i stand til at udføre bekræftede oversættelser, som er godkendt af offentlige myndighederne og juridiske institutioner. Kravene til certificerede oversættelser er forskellige fra land til land. Kontakt os venligst, hvis du vil vide mere om procedurerne i dit tilfælde på <link>office@the-native-translator.com Hvilke sprog tilbyder I?
Vi tilbyder oversættelser fra/til: Arabisk, bulgarsk, kinesisk (forenklet, traditionelt, mandarin), tjekkisk, dansk, hollandsk, engelsk (UK og USA), fransk, tysk, græsk, ungarsk, italiensk, japansk, koreansk, norsk, portugisisk (europæisk og brasiliansk), polsk, russisk, rumænsk, spansk (europæisk og latinamerikansk), svensk og tyrkisk.
Hvis dit ønskede sprog ikke findes på denne liste, så kontakt os venligst og vi vil finde en løsning via vort store netværk. Har I planer om at udvide antallet af sprog?
Ja! Vi udvider konstant og tilføjer nye sprog til vores kompetenceområde. Hvis dit ønskede sprog ikke findes på denne liste, så kontakt os venligst og vi vil finde en løsning via vort store netværk. Kan I håndtere professionelle oversættelser af medicinsk/ juridiske/ teknisk art?
Ja. Alle vore medarbejdere er erfarne oversættere og specialister med mindst én akademisk uddannelse og/eller flere års professionel erfaring i deres fagområder. De er ikke bare oversættere, de er også eksperter inden for deres områder. Oversætter I også hjemmesider?
Ja, selvfølgelig. Det har vi gjort i årevis. Vi vil gerne give dig et tilbud på dit website, hvis du kontakter os direkte på <link>office@the-native-translator.com Hvilken garanti har jeg for at blive tilfreds med TNT?
Vi yder vort bedste mht. service og til oversættelsernes kvalitet, korrekthed og hurtighed. Vi ønsker tilfredse kunder hver gang, for kun tilfredse kunder kommer igen.
Vort team er udvalgt blandt de bedste oversættere og der bliver jævnligt ført tilsyn med deres deres præstationer i henhold til vort kvalitetssikringsprogram. Og hvis jeg alligevel ikke er tilfreds med resultatet...?
Hvis du har problemer med en oversættelse kan du bede om ændringer, rettelser eller forbedringer. Hvis du derefter stadig ikke er tilfreds med resultatet, tildeles projektet en anden oversætter uden ekstra omkostninger for dig. Hvordan sender jeg materiale, der skal oversættes?
Du skal blot gå til punkt "Oversæt" og følg trinene 1-4. Hvad er jeres åbningstid?
Vi er åbne døgnet rundt, hele ugen. Da vore kontorer og oversættere er placeret over hele verden, vil der altid være en oversætter, der klar til at gå i gang med dit prohjekt. Når jeg får en leveringstid, hvilken tidszone henviser den til?
Alle tider henviser til UTC, som er den gamle GMT - Greenwich Mean Time. Jeg har et spørgsmål, som ikke findes i dette FAQ, hvordan kan jeg få et svar?
Kontakt os venligst og vi vil besvare dit spørgsmål inden for 24 timer. Hvordan ansøger jeg som oversætter hos TNT?
Da vi konstant er at øge vores antal oversættere ville vi være meget glade for at modtage din ansøgning. Bemærk venligst at vi kun ansætter oversættere der oversætter til deres eget modersmål og du skal være kvalificeret i et af de fagområder vi oversætter til.Klik på "For Oversættere" for mere information. Når jeg får en leveringstid, hvilken tidszone henvises der så til?
Alle tider henviser til UTC, som er den gamle GMT - Greenwich Mean Time. Jeg har et spørgsmål som ikke er i denne FAQ, hvordan kan jeg få et svar?
Kontakt os venligst og vi vil besvare dit spørgsmål inden for 24 timer. Jeg skal studere i udlandet og har behov for at oversætte mine karakterer og arbejdes certifikat, kan i gøre det?
Ja, vi har professionelle oversættere til alle sprogkombinationer, oversættere som er akkrediterede i det land hvor dine karakterer skal bruges. Når du kommer hjem, så kan vi oversætte dine karakterer til Dansk. Jeg har ledt efter arbejde som au pair i Frankrig. Familien vil have mig til at sende mine certifikater oversat til Fransk, kan i gøre det?
Naturligvis. Vi oversætter dine certifikater og andre dokumenter du kunne have brug for, såsom fødselsattest. Send os dokumenterne, så løser vi det på et par timer.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>