The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tilbud her og nu

Perfekt kvalitet med garanti!

Som et førende certificeret oversættelsesbureau inden for certificerede og juridisk gyldige oversættelser arbejder vi konstant på at sikre kvaliteten af vores tjenester – og af vores personale.

Et højt kvalificeret team

Alle vores oversættere har som minimum en universitetsbaseret bachelorgrad, og mange har højere kvalifikationer. Det giver dem stor viden om de sprog, du arbejder med, såvel som en god ekspertviden samt en glimrende generel uddannelse. Kun med dette er det muligt at producere oversættelser af høj klasse.

Den rigtige oversætter til hvert emne

Du kan være sikker på, at vi altid vælger en oversætter, som er hjemme i dit stofområde – uanset om det er jura/patenter, medicin, økonomi, marketing/PR, IT/teknologi/maskiner eller turisme. Professionelle advokater, læger, ingeniører og økonomer er, blandt mange andre, en del af vores oversætterteams for alle sprog.

Når vi inviterer en ny oversætter til vores netværk, lægger vi stor vægt på uddannelse, karriere, erfaring og referencer. Vores oversætteres arbejde kontrolleres også konstant for at sikre, at de leverer det, der forventes –hurtige oversættelser i topkvalitet, der gør kunderne tilfredse.

Hvad er en god oversættelse?

En oversat tekst skal afspejle såvel meningen som tonen i originaldokumentet – den skal være et spejlbillede på et nyt sprog. Det er ret stor udfordring at oversætte "følelsen" og meningen i dokumentet såvel som indholdet. Kun modersmåloversættere med et meget godt kendskab til tekstens originalsprog og emnet er i stand til dette.

Som et certificeret oversættelsesbureau garanterer vi topkvalitet. Din tilfredshed er af afgørende vigtighed. Af samme årsag oversætter vi teksten forfra, hvis du af en eller anden årsag ikke er tilfreds med en oversættelse. Det giver sig selv, at ingen oversættelse kan være bedre end originalteksten.

Få dit personlige tilbud