Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Oversættelse af e-mails

Øg din omsætning – styrk dit kontaktnet.

At have en flersproget virksomhed betyder, at du har brug for at sende og modtage e-mails på fremmede sprog. Du kan vælge at oversætte din e-mailkorrespondance selv, eller du kan spare tid og bestille professionelle oversættelser – så din forretningspartnere i udlandet forstår, præcis hvad du mener.

Du skal blot maile din e-mailmeddelelse til os, hvilket betyder, at en professionel oversætter hurtigt oversætter din tekst. Vi er også ved hånden til at hjælpe dig med at oversætte ikke-specialiserede normale dokumenter, som f.eks. breve, taler eller andre typer generelle oplysninger, som du har behov for. 
 


10 fordele ved at lade TNT oversætte dine e-mails:

  1. En nem måde til at helt at overvinde og bryde sprogbarrierer. Du slipper for misforståelser og kan øge din omsætning.
  2. Lettere at etablere din virksomhed i andre lande.
  3. Høj kvalitet af oversættelserne – TNT har et strikt kontrolsystem og arbejder udelukkende med professionelle oversættere. som taler kildesproget flydende og oversætter til deres modersmål. Vi tilbyder også specialiserede oversættere, f.eks. oversættere som desuden er civilingeniører, jurister m.m.
  4. Det eliminerer kulturelle misforståelser, da oversætteren oversætter med tanke på de kulturelle faktorer.
  5. Oversættelsen foretages af en oversætter, der har stor international erfaring med at levere oversættelse af e-mails.
  6. Hurtig levering, ofte inden for få timer.
  7. Over 100 sprog at vælge mellem. På alle de store verdenssprog kan du få hjælp  med oversættelse døgnet rundt, alle årets dage.
  8. Du sparer arbejdstid, som du i stedet kan bruge på noget andet.
  9. Fortrolig behandling – alle TBT's oversættere er bundet af en fortrolighedsaftale.
  10. Konkurrencedygtig pris. Klik på tilbudsknappen nedenfor og se selv! 

The Native Translator er en del af The Translator Group – et globalt kommunikations- og oversættelsesbureau med hovedsæde i Schweiz. Vi er certificerede i henhold til både ISO 17100 og CAN/CGSB-131,10 – europæiske og nordamerikanske certificeringer for oversættelsesbureauer.

 

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>