Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Oversæt dit websted professionelt, hurtigt og smidigt ISO 17100

Handler sker oftest lokalt, og vi sørger for, at dit websted taler det rette sprog.

Der findes mange undersøgelser, som bekræfter, at et websted med et lokalt domæne og på det sprog, som tales i landet, skaber stærkere relationer og øger salget. Alligevel er der fortsat mange virksomheder, der anvender et engelsksproget websted, der skal dække alle markeder. Sandsynligvis fordi det tidligere har været både dyrt og tidskrævende at sprogtilpasse alle tekster og gøre dem lokale.

Skal vi oversætte hele webstedet?

Inden du oversætter dit websteds indhold, skal du overveje behovet. Skal alt materiale oversættes, eller er der dele, der ikke nødvendigvis skal oversættes, f.eks. gamle nyheder? Skal grafiske oplysninger oversættes og genskabes på målsproget m.m.? Andre faktorer at tænke over før en oversættelse er, om hjemmesiden er klar til at anvende andre sprog (adaptering), og hvordan opdateringer af indholdet skal gentages i oversatte versioner. Det er uhyre vigtigt, at man inden man starter oversættelsesprocessen, har opdateret originalteksten, så man slipper for at lave en stor mængde små justeringer efterfølgende.

Det skal du tænke på, når du har besluttet dig for at oversætte dit websted

At oversætte et websted er en proces, som af oversætterne kræver både erfaring inden for markedsføring, kompetence inden for fagområdet og viden om den terminologi, der anvendes i netop din branche og i din virksomhed. Uanset, om I er en medicinalvirksomhed, et advokatbureau eller arbejder i turisterhvervet, skal terminologien være korrekt. Den oversatte tekst skal være af høj kvalitet og optimeret til søgemaskiner (SEO), så din hjemmeside kommer højt op i søgeresultatet på f.eks. Google.

Smidig oversættelse uanset webplatform (CMS)

Når vi oversætter et helt websted, behøver du ikke klippe alle tekster ud manuelt, men kan eksportere teksterne fra dit websted til f.eks. Excel, uanset om den er udarbejdet i WordPress, Magento, Drupal, Joomla, TYPO3 eller en anden platform til hjemmesider. Spørg dit webbureau, så hjælper de dig.

Vi kan oversætte alt webmateriale!

Vores team har oversat et meget stort antal websteder og andet webmateriale og har stor erfaring på området. Kontakt os via e-mail, hvis du har brug for et oversættelsesbureau med speciale i web, der både forstår markedsføring, terminologi og SEO.

The Native Translator er en del af The Translator Group – et globalt kommunikations- og oversættelsesbureau med hovedsæde i Schweiz. Vi er certificerede i henhold til ISO 17100, som er e kvalitetscertificering for oversættelsesbureauer.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>