Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

The Native Translator er et kvalitetscertificeret oversættelsesbureau, som kan hjælpe dig med alle dine behov for kvalificeret oversættelse døgnet rundt, året rundt!

Vi oversætter på mere end i alt 100 sprog, inklusive de lidt mere "eksotiske". Bekræftet og certificeret oversættelse. Kvalificeret fagoversættelse inden for jura, finans, medicin og teknologi. Her kan du se en oversigt over alle vores ydelser.

Hurtigt, omkostningsbesparende, kvalitetsfokuseret og professionelt

Oversættelser af høj kvalitet er resultatet af en bevidst strategi

Kvalitet defineres af Den Danske Ordbog som: "Det at noget opleves som godt eller positivt, f.eks. at et produkt er fremstillet af gode materialer, er veludført eller har lignende gode egenskaber". Når vi har defineret vores langsigtede strategi, har den været baseret på viljen til at kunne levere en positivt oplevet serviceydelse til en "kræsen" kvalitetsbevidst kunde – en kunde der ved, hvad han/hun vil og har brug for. Vi ser vores mission som at levere oversættelse af høj kvalitet foretaget af bekræftede oversættere og fagoversættere inden for finans, økonomi, jura, medicin og teknik mellem mere end 25 sprog og helst hurtigere og nemmere end andre oversættelsesbureauer.

Udover kvalitetsaspektet udgør garanteret fortrolighed naturligvis en vigtig faktor ved valg af oversættelsesbureau. Vi håndterer dagligt en stor mængde fortroligstemplede materialer for virksomheder, myndigheder og privatpersoner på fire kontinenter, som alle stoler på vores evner.

Vores koncept for succes

Vi er overbeviste om, at der kun findes én måde til at garantere oversættelser af højeste kvalitet: Ved at anvende professionelle oversættere, som oversætter til deres modersmål og er specialiserede inden for et af vores ekspertiseområder. Kun på den måde kan vi levere perfekte oversættelser, der 100 % afspejler indholdet, tonen og tekstens samlede mening. Der har kun været én måde at sikre det på – en officiel certificering for at sikre, at vi på alle måder lever op til meget høje krav.

Seks grunde til at vælge The Native Translator:

  • Siden 2011 et kvalitetscertificeret oversættelsesbureau, ISO 17100 (2015)
  • Udelukkende universitetsuddannede oversættere med minimum fem års erhvervserfaring
  • Fortrolighed baseret på ISO 27001
  • Miljøbevidst virksomhed, overholder ISO 14100
  • Tilgængelig døgnet rundt online
  • Global tilgængelighed

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>