Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Specialtilbud til virksomhedskunder!

Virksomhedsaftale 

Virksomheder og myndigheder, der regelmæssigt anvender vores oversættelsestjeneste, kan få nytte af en aftale, der giver mange fordele! Det hjælper os med at skabe et effektivt og succesfuldt samarbejde.

Hvad indeholder en virksomhedsaftale?

Virksomhedskunder med en virksomhedsaftale kan uploade dokumenter direkte i vores Translation Management System. Der kan de også hente de færdige oversættelser. Det betyder, at hele oversættelsesprocessen bliver nemmere, tydeligere og mere sikker. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte din personlige projektleder. Da virksomhedsaftalen betyder, at der ikke sendes oplysninger via e-mail, garanterer den, at dine oplysninger er sikre – noget som er meget vigtigt for os. Desuden opretter vi en "terminologiordbog" til dig. Den gør det muligt at oversætte dine tekster med samme høje kvalitet, samtidig med at vi opretholder den rigtige terminologi for din virksomhed.

Certificeret kvalitet

Tydelig kommunikation, uanset sprog, er afgørende for din virksomheds succes. En dårlig oversættelse kan skabe et negativt billede af virksomheden. Det er derfor vigtigt, at din kommunikation holder den højeste kvalitet hele vejen. The Translator Group er certificeret i henhold til både den europæiske standard og den nordamerikanske for at kunne garantere det allerbedste resultat.

Fordele ved en virksomhedsaftale

  • Nem proces
  • Omkostningsbesparelser
  • Højere datasikkerhed
  • Garanteret kvalitet
  • Månedlig fakturering i stedet for betaling ved hver opgave
  • Egen kontaktperson, som kender din virksomhed

Lad os høre fra dig!

The Translator Group opfylder virksomhedskunders behov via The Business Translator, kontakt os på e-mail.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>