The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Oversættelser – hurtigt og nøjagtigt

Kun professionelle oversættere, som oversætter hurtigt, omhyggeligt og fejlfrit til deres modersmål, er en del af vores globale netværk. Vores oversættere har ikke blot ekspertviden om ordforråd og grammatik, men har også stor erfaring med brugen af idiomer eller hverdagssprog.

Omfattende viden

The Native Translator har kontakt med 5000 specialistoversættere, hvilket betyder, at der altid er en række højt kvalificerede eksperter for dit fagområde.

Altid en ekspert ved hånden

Via vores internationale netværk af professionelle oversættere kan vi tilbyde hurtige online-oversættelser i topkvalitet – året rundt, syv dage om ugen. Kort sagt: den bedste kvalitet på den korteste tid, en enkel og diskret proces – det er tjenesten fra The Native Translator.

Fejlfrie ekspertoversættelser

Vi ønsker altid at leve op til dine krav via vores store udvalg af oversættelsestjenester – uanset om det drejer sig om et juridisk dokument, et eksamensbevis eller en certificeret oversættelse af en fødsels- eller vielsesattest. På samme måde modtager du ekspertoversættelser af høj klasse, som f.eks.:  lægefaglige brochurer, økonomiske rapporter, juridiske dokumenter, virksomhedsrapporter, tekniske manualer, websteder, marketing/PR - uanset området.. Vi garanterer, at din oversættelse er i trygge hænder hos en oversætter med mange års efaring på området, uanset om du er en international virksomhed eller en privatperson. 

Specialiserede modersmåloversættere

Basis for en kvalitetsoversættelse er valget af den rigtige oversætter. Oversætteren skal kunne mestre såvel det sprog, der oversættes fra, som det der oversættes til på modersmålniveau Det er ligeledes nødvendigt med et dybt kendskab til dit fagområdes særlige terminologi for at kunne fortolke teksten korrekt og afspejle dette i oversættelsen.

Vi tilbyder oversættelse inden for bl.a. følgende områder:

Klik på et område for at se flere oplysninger