Trustpilot TrustScore 4.8

Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Professionel oversættelse online

Fagoversættelse og bekræftet oversættelse online ISO 17100!

Hos The Native Translator er vi specialiserede i at levere oversættelser af høj kvalitet hurtigt og nemt direkte online. Vi tilbyder ikke kun en hurtig service, men vi er også tilgængelige døgnet rundt, 365 dage om året. Vores oversættere befinder sig over hele verden i forskellige tidszoner, og derfor er vi altid klar til at hjælpe dig med din oversættelse, uanset om det er en kvalificeret fagoversættelse, en bekræftet oversættelse eller måske en PowerPoint-præsentation.

Fagoversættelse

Uanset hvilket emneområde, du har behov for hjælp til, har vi kvalificerede fagoversættere med den ønskede kompetence, og dette uanset om det er inden for jura, finans, medicin eller teknologi. Med over 5500 kompetente oversættere kan vi næsten altid håndtere dit oversættelsesbehov.

Bekræftet oversættelse

Bekræftet oversættelse inden for jura og finans i over 600 sprogkombinationer, og vi står klar døgnet rundt, hele året, for dig. Vi bestræber os på så vidt muligt at anvende en oversætter, som er autoriseret/bekræftet i det land, hvor oversættelsen skal anvendes.

Kvalitetssikret oversættelse i henhold til ISO 17100

Vi er kvalitetscertificerede siden 2011 og fra 2015 i henhold til den nye ISO-standard, ISO 17100. At være ISO-certificeret betyder, at vi har afholdt omkostninger og udført det store arbejde med at dokumentere og kvalitetssikre alle vores processer – alt fra krav til rekruttering af oversættere til kvalitetssikring af hver individuel oversættelse, vi foretager. Som eksempel kan vi nævne, at vi udelukkende anvender universitetsuddannede professionelle fuldtidsoversættere med speciale inden for det emneområde, de oversætter. Samtlige oversættelser korrekturlæses af en anden oversætter med samme kvalifikationer som den oversætter, der har foretaget oversættelsen. At vi lever op til kriterierne i vores certificering kontrolleres løbende af den organisation, der certificerede os. At vi er et kvalitetscertificeret oversættelsesbureau betyder også, at vi giver kvalitetsgaranti for de oversættelser, vi foretager.

Fortrolighed

Vi garanterer streng fortrolighed vedrørende alle oplysninger, der oplyses til os i forbindelse med opgaver. Hele vores personale, såvel projektledere og oversættere som administrativt personale, er bundet af strenge fortrolighedsaftaler.

Hvad koster en oversættelse?

Upload dit dokument direkte i vores oversættelsesportal, så får du direkte, på under 1 minut, både pris og forventet leveringstid for en oversættelse. Du kan bestille oversættelsen og betale med dit kreditkort direkte online. Vi accepterer: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Har du spørgsmål eller behov for flere oplysninger?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-post, så forsøger vi at svare inden for 30 minutter.

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i henhold til ISO 17100, som har specialiseret sig i at tilbyde kvalificeret oversættelse  direkte over internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>