The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tilbud her og nu

Kvalitet med underskrift på

Der findes mange online-oversættelsestjenester – men når det drejer sig om kvalitet, hastighed, færdigheder og pris er The Native Translator verdens bedste. Vores oversætterteams overholder de europæiske (ISO 17100) og de nordamerikanske (CAN/CGSB‐131.10) oversættelsesstandarder. Som et certificeret oversættelsesbureau er vi opsat på at levere en tjeneste af den højeste kvalitet.

Mere end 5.000 fagoversættere i et globalt netværk

Vi tilbyder oversættelser på over 100 sprog og inden for alle emner. Med mere end 6.000 fagoversætere i vores globale netværk har vi adgang til kvalificerede eksperter, der kan oversætte til netop det sprog, du har brug for. Har du behov for en statsautoriseret oversættelse eller en ekspertoversættelse, eller har du andre oversættelsesbehov, kan vi hjælpe dig. Vi håndterer også mere "eksotiske" sprog. 

Modersmåloversættere

Vi anvender udelukkende modersmåloversættere, som lever i deres hjemlande, til at oversætte til et bestemt sprog. Det betyder, at vi kan bruge oversættere, der kan udtrykke dine ord med alle de små nuancer eller, om nødvendigt, hverdagssprog. Komplekse dokumenter, tekniske manualer, retsdokumenter eller informative tekster – vi taler dine kunder sprog og matcher dit behov for en ekspertoversættelse. Garanteret!

Få dit personlige tilbud