Arabisch Übersetzung

Professionel arabisk oversættelse inden for jura, finans, medicin og teknik.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Oversættelse af dokumenter
 • Medicinske, juridiske, finansielle og tekniske dokumenter
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Alle slags oversættelser til 60 sprog

Autoriseret, bekræftet oversættelse og fagoversættelse mellem arabisk og over 25 andre sprog

The Native Translator er et ISO 17100 kvalitetscertificeret oversættelsesbureau og vi er eksperter i oversættelser til og fra arabisk. Hos os får du adgang til et netværk af over 5.5000 erfarne og højt kvalificerede oversættere der leverer skræddersyede og branchespecifikke oversættelser til overkommelige priser for både erhvervskunder og privatkunder.

Her kan du bestille en professionel oversættelse til eller fra arabisk. Vi foretager både bekræftet, autoriseret oversættelse og kvalificeret fagoversættelse inden for jura, økonomi, medicin og teknik fra dansk til arabisk og arabisk til dansk men også mellem arabisk og mere end 100 andre sprog.

Autoriseret, bekræftet oversættelse til og fra arabisk

Vi foretager bekræftet oversættelse fra dansk til arabisk og arabisk til dansk, men også mellem arabisk og f.eks. engelsk.Vores oversættere er så vidt muligt at bekræftede oversættere i det land, hvor oversættelsen skal anvendes. Bekræftet oversættelse både til og fra arabisk foretages hovedsageligt inden for jura og økonomi, hvor en bekræftet oversætter har sin primære kompetence. Eksempler på dokumenter, som kræver en bekræftet oversættelse til og fra arabisk, er officielle dokumenter, som f.eks. fødselsattester, vielsesattester, domme, kørekort, kontrakter og aftaler, pas osv.

Vi foretager fagoversættelse til og fra arabisk inden for følgende områder:

 • teknik og teknologi
 • økonomi og finans
 • jura og officielle dokumenter
 • markedsføring og reklame
 • medicin og farmakologi
 • websider og andet onlinemateriale

Modersmålsprincippet er et kvalitetskrav

Modersmålsprincippet er en af hjørnestenene og et kvalitetskrav, når det gælder professionel oversættelse. Princippet bygger på, at en oversætter skal oversætte til sit modersmål. En oversætter med arabisk som modersmål oversætter til arabisk, en oversætter med engelsk som modersmål oversætter til engelsk osv. For at anses for at have et sprog som modersmål skal man være opvokset og have gennemført sin uddannelse i et land, hvor sproget er et officielt sprog.

Dette får du, når du bestiller en oversættelse til eller fra arabisk hos The Native Translator

Vi leverer en professionel oversættelse til eller fra arabisk af højeste kvalitet, hvor sprogbrug og terminologi er korrekt. Vi bestræber os på så vidt muligt at bibeholde samme layout som i originaldokumentet.
Vores oversættere er professionelle universitetsuddannede oversættere med målsproget som modersmål. De er desuden specialiserede inden for det emneområde, de oversætter, og forstår teksten og kender terminologien, så uanset om du har bestilt en medicinsk oversættelse, en kvalificeret teknisk eller juridisk oversættelse, har vi oversættere med den rette kompetence.

Har du behov for en bekræftet oversættelse til eller fra arabisk, så bestræber vi os på at foretage den af en bekræftet oversætter i det land, hvor oversættelsen skal anvendes, men der er dog undtagelser, f.eks. når en oversættelse skal legaliseres på en ambassade eller et konsulat. Vi er certificerede i henhold til ISO 17100 og giver naturligvis kvalitetsgaranti for de oversættelser, vi foretager.

Kvalitetssikret oversættelse af dokumenter til og fra arabisk ISO 17100

Vi er kvalitetscertificerede i henhold til ISO 17100. Vores arbejde kontrolleres regelmæssigt af den certificerende myndighed, og dette giver naturligvis dig som kunde en meget stor tryghed. Her kan du få flere oplysninger om, hvad en ISO 17100-certificering betyder. 

Fortrolighed er en selvfølge

Vi håndterer altid store mængder meget følsomme oplysninger og er naturligvis meget omhyggelige med at opretholde streng fortrolighed. Vores servere er naturligvis SSL-krypterede, så dine oplysninger ikke havner i de forkerte hænder.

Hvor meget koster en arabisk oversættelse?

Upload dit dokument i vores oversættelsesportal, så får du direkte, på under 1 minut, både pris og forventet leveringstid for en oversættelse til eller fra arabisk. Du kan bestille oversættelsen og betale med dit kreditkort direkte online. Vi accepterer: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Husk, når du bestiller en oversættelse til eller fra arabisk, altid at angive, hvordan navne i dokumenter skal transskriberes, hvis de tidligere har været oversat. Det skyldes, at man kan oversætte mange arabiske navne på flere måder.

Har du spørgsmål eller har du brug for mere information?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail, så forsøger vi at svare inden for 30 minutter.

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i henhold til ISO 17100, som har specialiseret sig i at tilbyde kvalitetsoversættelse og bekræftet oversættelse til og fra arabisk direkte via internettet.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>