Trustpilot TrustScore 4.8

Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Professionel arabisk oversættelse inden for jura, finans, medicin og teknik.

Bekræftet oversættelse og fagoversættelse mellem arabisk og over 25 andre sprog

The Native Translator har siden 2005 foretaget kvalificeret oversættelse mellem arabisk og over 25 andre sprog, bl.a. dansk, men også engelsk, tysk, fransk, spansk osv. Vi har valgt at specialisere os i bl.a. arabisk oversættelse, og vores specialisering har ført til, at vi blandt vores kunder tæller mange andre oversættelsesbureauer på grund af, at vi har opbygget en stor kompetence inden for mange emneområder og har kapacitet til at håndtere en stor volumen af arabiske oversættelser.

Bekræftet oversættelse til og fra arabisk

Vi foretager bekræftet oversættelse fra dansk til arabisk og arabisk til dansk, men også mellem arabisk og f.eks. engelsk.Vores oversættere er så vidt muligt at bekræftede oversættere i det land, hvor oversættelsen skal anvendes. Bekræftet oversættelse både til og fra arabisk foretages hovedsageligt inden for jura og økonomi, hvor en bekræftet oversætter har sin primære kompetence. Eksempler på dokumenter, som kræver en bekræftet oversættelse til/fra arabisk, er officielle dokumenter, som f.eks. fødselsattester, vielsesattester, domme, kørekort, kontrakter og aftaler, pas osv.

Vi foretager fagoversættelse til og fra arabisk inden for følgende områder:

  • teknik og teknologi
  • økonomi og finans
  • jura og officielle dokumenter
  • markedsføring og reklame
  • medicin og farmakologi
  • websider og andet onlinemateriale

Modersmålsprincippet er et kvalitetskrav

Modersmålsprincippet er en af hjørnestenene og et kvalitetskrav, når det gælder professionel oversættelse. Princippet bygger på, at en oversætter skal oversætte til sit modersmål. En oversætter med arabisk som modersmål oversætter til arabisk, en oversætter med engelsk som modersmål oversætter til engelsk osv. For at anses for at have et sprog som modersmål skal man være opvokset og have gennemført sin uddannelse i et land, hvor sproget er et officielt sprog.

Dette får du, når du bestiller en oversættelse til eller fra arabisk hos The Native Translator

Vi leverer en professionel oversættelse til eller fra arabisk af højeste kvalitet, hvor sprogbrug og terminologi er korrekt. Vi bestræber os på så vidt muligt at bibeholde samme layout som i originaldokumentet.
Vores oversættere er professionelle universitetsuddannede oversættere med målsproget som modersmål. De er desuden specialiserede inden for det emneområde, de oversætter, og forstår teksten og kender terminologien, så uanset om du har bestilt en medicinsk oversættelse, en kvalificeret teknisk eller juridisk oversættelse, har vi oversættere med den rette kompetence.
Har du behov for en bekræftet oversættelse til eller fra arabisk, så bestræber vi os på at foretage den af en bekræftet oversætter i det land, hvor oversættelsen skal anvendes, men der er dog undtagelser, f.eks. når en oversættelse skal legaliseres på en ambassade eller et konsulat. Vi er certificerede i henhold til ISO 17100 og giver naturligvis kvalitetsgaranti for de oversættelser, vi foretager.

Fortrolighed er en selvfølge

Vi håndterer meget ofte strengt fortrolige oplysninger og håndterer naturligvis alle opgaver yderst fortroligt.

Hvor meget koster en arabisk oversættelse?

Upload dit dokument i vores oversættelsesportal, så får du direkte, på under 1 minut, både pris og forventet leveringstid for en oversættelse til eller fra arabisk. Du kan bestille oversættelsen og betale med dit kreditkort direkte online. Vi accepterer: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay. Husk, når du bestiller en oversættelse til eller fra arabisk, altid at angive, hvordan navne i dokumenter skal transskriberes, hvis de tidligere har været oversat. Det skyldes, at man kan oversætte mange arabiske navne på flere måder.

Har du spørgsmål eller behov for flere oplysninger?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail, så forsøger vi at svare inden for 30 minutter.

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i henhold til ISO 17100, som har specialiseret sig i at tilbyde kvalitetsoversættelse og bekræftet oversættelse til og fra arabisk direkte via internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>