Bulgarisch Übersetzung

Professionel oversættelse til og fra bulgarsk ISO 17100

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

KONTAKT OS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Oversættelse af dokumenter
 • Medicinske, juridiske, finansielle og tekniske dokumenter
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Alle slags oversættelser til 60 sprog

Vi foretager bekræftet oversættelse og kvalificeret fagoversættelse inden for jura, økonomi, medicin og teknik mellem bulgarsk og over 25 sprog.

Har du behov for registreringsdokumenter, kontoudtog, vielsesattester, kontrakter, tekniske manualer eller lægejournaler til eller fra bulgarsk?

The Native Translator er et ISO 17100-kvalitetscertificeret oversættelsesbureau, og vi foretager professionel oversættelse mellem bulgarsk og mere end 25 andre sprog, og du kan bestille en kvalificeret oversættelse direkte online. Uanset om du skal bruge en medicinsk oversættelse eller en bekræftet oversættelse, kan vi hjælpe dig. Blandt de sprog, vi oversætter til og fra bulgarsk finder du dansk, arabisk, svensk, engelsk, fransk, italiensk, norsk, spansk, tysk m.fl.  

Vi oversætter de fleste typer dokumenter og tekster til og fra bulgarsk

Vi oversætter principielt alle typer dokumenter og tekster. Vi kan hjælpe dig med en fagoversættelse eller en bekræftet oversættelse af juridiske tekster, som f.eks. kontrakter og aftaler, domme, retsprotokoller, attester, registreringsbeviser, kørekort, vielsesattester, medicinske studier, patientjournaler, pressemeddelelser, tekniske manualer, webtekster m.m. fra dansk til bulgarsk eller bulgarsk til dansk eller en bulgarsk oversættelse i kombination med et af de 25 andre sprog, som vi håndterer.

Fagoversættelse fra eller til bulgarsk

Oversættelse af en lægejournal, en teknisk rapport eller et aftaleudkast er eksempler på dokumenter, som kræver en oversætter med specialkompetence. Tekster, som indeholder emnespecifik terminologi, uanset om det er inden for højteknologi, jura, finans eller medicin, kan ikke oversættes af hvilken som helst oversætter – det kræver fagkompetence. Når du bestiller en oversættelse fra dansk til bulgarsk eller bulgarsk til dansk inden for et emneområde, som kræver specialkompetence, vil din oversættelse blive foretaget af en universitetsuddannet specialistoversætter.

Bekræftet oversættelse til og fra bulgarsk

Vi foretager bekræftet oversættelse af juridiske, finansielle og medicinske dokumenter og tekster. Hos os kan du direkte online bestille en bekræftet oversættelse fra bulgarsk til dansk og dansk til bulgarsk, men også mellem bulgarsk og 25 andre sprog. Dokumenter, som typisk skal oversættes som en bekræftet oversættelse, er attester, domme, kontrakter og aftaler, registerudtræk m.m.

Kvalitetssikret dokumentoversættelse til og fra bulgarsk

Vi er kvalitetscertificerede i henhold til ISO 17100. Vores arbejde kontrolleres regelmæssigt af den certificerende myndighed, og dette giver naturligvis dig som kunde en meget stor tryghed. Her kan du få mere at vide om, hvad en ISO 17100-certificering betyder. 

Fortrolighed er en selvfølge

Vi håndterer altid store mængder meget følsomme oplysninger og er naturligvis meget omhyggelige med at opretholde streng fortrolighed. Vores servere er SSL-krypterede, så dine oplysninger ikke havner i de forkerte hænder.

Hvor meget koster det at oversætte et dokument til eller fra bulgarsk?

Upload dit dokumenter via vores oversættelsesportal , og få derefter på under ét minut svar med både en pris og en forventet leveringstid. Du kan bestille oversættelsen og betale med dit kreditkort direkte online. Vi accepterer: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay. Husk, når du bestiller en oversættelse til eller fra bulgarsk, altid at angive, hvordan navne i dokumenter skal transskriberes, hvis de tidligere har været oversat. Det skyldes, at man kan oversætte mange bulgarske navne på flere måder.

Har du spørgsmål eller behov for flere oplysninger?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail, så forsøger vi at svare inden for 15 minutter.

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i henhold til ISO 17100, som har specialiseret sig i at tilbyde kvalitetsoversættelse og bekræftet oversættelse til og fra bulgarsk direkte via internettet.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>