Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Autoriseret oversættelse af bopælsattest

Har du brug for en autoriseret oversættelse af din bopælsattest?

Bopælsattester er vigtige dokumenter, som du for eksempel skal forelægge i forbindelse med en ansøgning om statsborgerskab. Også i forbindelse med en indgåelse af ægteskab i udlandet kan der forlanges en bopælsattest. For at de offentlige ansatte på stedet kan arbejde med dokumentet, skal det som regel foreligge på landets sprog.

Hvad er en autoriseret oversættelse af bopælsattesten?

Denne officielt autoriserede oversættelse må kun udfærdiges af en certificeret translatør. De har et stempel, som de bekræfter og dokumenterer rigtigheden af oversættelsen med til sidst. Dette autoriserede dokument kan du uden problemer indlevere til offentlige kontorer og myndigheder i udlandet, hvis ikke disse forlanger en legaliseret oversættelse.

Oversættelser af bopælsattester behøver ikke at være dyre

Oversættelser af bopælsattester behøver ikke at være dyre. Med The Native Translator kan du have tillid til et professionelt og etableret ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med over 5.500 oversættere til diverse sprogkombinationer. Beregn nemt og hurtigt prisen for din autoriserede oversættelse online Vis tilbud.

Autoriseret oversættelse af bopælsattester inden for 24 timer

Når din oversættelse er færdig, sender vi dig en e-mail med et link til, hvor du kan downloade din oversættelse. Hvis du har bestilt en original, vil du normalt modtage denne med posten inden for nogle dage.

Autoriseret oversættelse med kvalitetsgaranti

Vi er certificeret i henhold til ISO 17100, og vores arbejde kontrolleres af en certificeringsmyndighed hvert andet år. Det giver dig en stor sikkerhed som kunde.

Fuld fortrolighed

Strengt fortrolig håndtering af alle kundedata og -dokumenter. Vores oversættelseseksperter er forpligtet af strenge fortrolighedsaftaler.

Du kan bestille en oversættelse din bopælsattest her

Du kan bestille en autoriseret oversættelse af din bopælsattest direkte online. Upload dine dokumenter og bestil direkte på vores oversættelsesportal.

Kontakt og andre spørgsmål

Kontakt os via e-mail hele døgnet, året rundt, hvis du har brug for mere information.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau. Vi er specialiserede i at levere autoriserede oversættelser med kvalitetsgaranti direkte via internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>