Oversættelse af eksamensbeviser til engelsk

Autoriseret oversættelse af eksamensbeviser til engelsk

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Autoriseret og certificeret
 • Autoriseret oversættelse leveret inden for 24 h til 48 h
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Autoriserede og certificerede oversættere for over 50 lande

Autoriseret, bekræftet oversættelse af eksamensbeviser til engelsk - Få et tilbud på et minut

Har du brug for en bekræftet oversættelse af dine eksamensbeviser til engelsk? Hos The Native Translator har vi autoriserede oversættere klar til at levere dig en kvalitetsoversættelse med navn og stempel, og du får et tilbud på bare et minut.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi specialiserer os i oversættelse af eksamensbeviser, karakterudskrifter og andre dokumenter, der kræver juridisk certificering og stempling for at være gyldige for officielle myndigheder.

Ekspertise og kvalitet

Vores oversættelser udføres af kvalificerede modersmålsoversættere, der besidder ekspertise inden for dit specifikke område. Vi assisterer jævnligt advokatkontorer med at oversætte og stemple retsdokumenter, attester og andre juridiske papirer.

Autoriserede oversættelser af eksamensbeviser til engelsk online

Vores oversættelser bliver udarbejdet og bekræftet af autoriserede oversættere, som er godkendt enten i Danmark eller i det land, hvor oversættelsen skal anvendes. Afhængigt af destinationen kan oversættelsen yderligere kræve legalisering af myndigheder, notarer eller udenrigsministeriet, samt en påtegning fra den relevante udenlandske ambassade.

Vi gør det enkelt for dig

Lad os oversætte dit eksamensbevis, karakterudskrift, vielses- eller skilsmissepapirer, udtalelser, arbejdsdokumenter, attester, virksomhedsberetninger, ansøgningsbilag og mere til engelsk på en hurtig, prisvenlig og problemfri måde online! Vores oversættere er i stand til at levere autoriserede, bekræftede oversættelser af officielle dokumenter.

Autoriseret oversættelse, du kan stole på (ISO 17100)

Valget af det rette oversættelsesbureau og oversætteren er afgørende for det endelige resultat. Udover fremragende sprogfærdigheder, har vores oversættere specialistviden på området. Som kunde hos os kan du være sikker på, at vi er ISO 17100-certificerede, hvilket indebærer kvalitetssikring af vores autoriserede oversættelser på alle niveauer.

Fortrolighed (GDPR og ISO 27001)

Vi betjener en bred kundegruppe, herunder internationale virksomheder, advokatfirmaer og revisionsbureauer, og vi har derfor betydelig erfaring med at håndtere fortrolige oplysninger. Hos The Native Translator behandler vi dine dokumenter i fuld fortrolighed og følger alle kravene i ISO 27001 for dokumentsikkerhed. For opgaver, der kræver det, underskriver vi gerne separate fortrolighedsaftaler.

Bestil din autoriserede, bekræftede oversættelse af eksamensbeviser til engelsk online

Du kan nemt betale med dit kreditkort direkte online via PayPal eller via Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning. Få et tilbud og bestil din autoriserede oversættelse af dit eksamensbevis til engelsk direkte via vores oversættelsesportal. Når oversættelsen er færdig, sender vi dig en e-mail med et link til download. Hvis du har bestilt en original, vil du normalt modtage den med posten inden for to til tre dage.

Bemærk: Hvis du ikke har en scanner, anbefaler vi Adobe Scan-appen, som er gratis og tilgængelig for både IOS og Android-enheder.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere autoriseret oversættelse direkte over internettet.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>