oversættelse af eksamensbeviser til fransk

Autoriseret oversættelse af dit eksamensbevis til fransk online

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Autoriseret og certificeret
 • Autoriseret oversættelse leveret inden for 24 h til 48 h
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Autoriserede og certificerede oversættere for over 50 lande

Autoriseret, bekræftet oversættelse af eksamensbeviser til fransk - Få et tilbud på et minut

Har du brug for en autoriseret, bekræftet oversættelse af eksamensbeviser til fransk? Hos The Native Translator har vi autoriserede oversættere klar til at levere en bekræftet oversættelse med navn og stempel.

Vi tilbyder:

 • Oversættelse af udenlandske eksamensbeviser, karakterudskrifter og andre dokumenter, der kræver juridisk certificering og stempel til fransk.
 • Autoriserede oversættelser, der opfylder kravene for juridisk gyldighed hos officielle myndigheder.

Hos The Native Translator vil dit dokument blive oversat af kvalificerede modersmålsoversættere med ekspertise inden for dit specifikke område. Vores tjenester omfatter ofte bekræftede oversættelser og stempling af retsdokumenter, attester og andre juridiske papirer for advokatkontorer.

Autoriserede oversættelser af eksamensbeviser til fransk online

For denne type bestillinger udfærdiger og bekræfter vores autoriserede oversættere oversættelserne, og de er autoriserede enten i Danmark eller i det land, hvor oversættelserne skal anvendes. Afhængigt af det pågældende land kan oversættelsen også kræve yderligere legalisering fra myndighederne, notarisering eller stempel fra udenrigsministeriet eller den relevante udenlandske ambassade. Lad os oversætte dine fødselsattester, eksamensbeviser, karakterudskrifter, vielses- eller skilsmissepapirer, udtalelser, arbejdsdokumenter, attester, virksomhedsberetninger, ansøgningsbilag og mere hurtigt, omkostningseffektivt og problemfrit online! Vores oversættere kan levere autoriserede, altså bekræftede oversættelser af officielle dokumenter online.

Autoriseret oversættelse, du kan stole på i henhold til ISO 17100

Valget af det rette oversættelsesbureau og den rette oversætter er afgørende for et vellykket resultat. Ud over særdeles gode sprogkundskaber har vores oversættere specialviden inden for oversættelsesemnet. Som vores kunde kan du være tryg ved at vide, at vi er ISO 17100-certificerede og gennemfører kvalitetssikring på alle niveauer af vores autoriserede oversættelser.

Fortrolighed i henhold til GDPR og ISO 27001

Vi betjener en bred vifte af internationale virksomheder, advokatfirmaer og revisionsbureauer og har derfor omfattende erfaring med at håndtere fortrolige oplysninger. Hos The Native Translator behandler vi dine dokumenter med fuld fortrolighed og følger kravene i ISO 27001 vedrørende dokumentsikkerhed. Vi indgår gerne separate fortrolighedsaftaler for de opgaver, der kræver det.

Bestil autoriseret, bekræftet oversættelse af eksamensbeviser til fransk online

Betaling sker sikkert online via dit kreditkort direkte via PayPal eller via Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning. Du kan anmode om et tilbud og bestille en autoriseret oversættelse af dit eksamensbevis til fransk direkte online via vores oversættelsesportal. Når din oversættelse er klar, sender vi dig en e-mail med et link til at downloade oversættelsen. Normalt modtager du en originaloversættelse med posten inden for to til tre dage.

Bemærk: Hvis du ikke har adgang til en scanner, anbefaler vi Adobe Scan. Denne app er gratis og tilgængelig både for iOS og Android-enheder.

The Native Translator er et certificeret oversættelsesbureau, som er specialiseret i kvalificeret oversættelse direkte online, og er en del af The Translator Group – et globalt oversættelsesbureau med oversættere i mere end 30 lande.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>