oversættelse af eksamensbeviser til spansk

Autoriseret oversættelse af dit eksamensbevis til spansk online

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Autoriseret og certificeret
 • Autoriseret oversættelse leveret inden for 24 h til 48 h
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Autoriserede og certificerede oversættere for over 50 lande

Autoriseret, bekræftet oversættelse af eksamensbeviser til spansk - Få et tilbud på et minut

Har du brug for en bekræftet oversættelse af dine eksamensbeviser til spansk? Hos The Native Translator har vi autoriserede oversættere klar til at levere en bekræftet oversættelse med navn og stempel på dokumentet.

Vi assisterer med oversættelse af udenlandske eksamensbeviser, karakterudskrifter og andre dokumenter, som kræver juridisk certificering og stempel til spansk. En autoriseret og bekræftet oversættelse er nødvendig, når dokumenterne skal anerkendes af officielle myndigheder.

Hos The Native Translator vil dit dokument blive oversat af kvalificerede modersmålsoversættere, som har ekspertviden inden for dit specifikke område. Vi hjælper ofte advokatkontorer med bekræftede oversættelser og stempling af retsdokumenter, attester og andre juridiske papirer.

Autoriserede oversættelser af eksamensbeviser til spansk online

For denne type ordrer udføres og bekræftes oversættelserne af autoriserede oversættere, der er autoriserede i Danmark eller i det pågældende land, hvor oversættelsen skal bruges. Afhængigt af det specifikke land kan oversættelsen muligvis kræve yderligere godkendelse fra myndigheder, såsom legalisering af notar og udenrigsministerium eller den relevante udenlandske ambassade.

Lad os oversætte dine fødselsattester, eksamensbeviser, karakterudskrifter, vielses- eller skilsmissepapirer, udtalelser, arbejdsdokumenter, attester, virksomhedsrapporter, ansøgningsbilag med mere hurtigt, omkostningseffektivt og uden besvær online! Vores oversættere er i stand til at levere autoriserede og bekræftede oversættelser af officielle dokumenter online.

Autoriserede oversættelser, du kan have tillid til - ISO 17100

Valget af det rette oversættelsesbureau og oversætter er afgørende for et vellykket resultat. Ud over fremragende sprogfærdigheder skal oversætteren have specialviden inden for det aktuelle oversættelsesemne. Som vores kunde kan du være tryg ved, at vi er ISO 17100-certificerede og udfører kvalitetskontrol på alle trin af vores autoriserede oversættelser.

Fortrolighed i overensstemmelse med GDPR og ISO 27001

Vi betjener en bred kundebase af internationale virksomheder, advokatfirmaer og revisionsbureauer og har derfor omfattende erfaring med håndtering af fortrolige oplysninger. Som kunde hos The Native Translator kan du altid stole på, at vi behandler dine dokumenter med absolut fortrolighed og overholder kravene i ISO 27001 vedrørende dokumenthåndteringssikkerhed. Vi er glade for at underskrive separate fortrolighedsaftaler for de opgaver, der kræver det.

Bestil autoriseret, bekræftet oversættelse af eksamensbeviser til spansk online

Betaling foregår direkte online med dit kreditkort via PayPal eller via Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning. Du kan få et tilbud og bestille en autoriseret oversættelse af dit eksamensbevis til spansk direkte online i vores oversættelsesportal. Når din oversættelse er klar, sender vi dig en e-mail med et link til download af oversættelsen. Hvis du har bestilt en original kopi, vil du normalt modtage den med posten inden for to til tre dage.

Bemærk: Hvis du ikke har en scanner, anbefaler vi Adobe Scan. Appen er gratis og tilgængelig for både IOS og Android-enheder.

The Native Translator er et certificeret oversættelsesbureau, som er specialiseret i kvalificeret oversættelse direkte online, og er en del af The Translator Group – et globalt oversættelsesbureau med oversættere i mere end 30 lande.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>