oversættelse af eksamensbeviser til tysk

Autoriseret oversættelse af eksamensbeviser til tysk

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Autoriseret og certificeret
 • Autoriseret oversættelse leveret inden for 24 h til 48 h
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Autoriserede og certificerede oversættere for over 50 lande

Autoriseret, bekræftet oversættelse af eksamensbeviser til tysk - Få et tilbud på et minut

Har du brug for en bekræftet oversættelse af dine eksamensbeviser til tysk? The Native Translator har erfarne, autoriserede oversættere klar til at levere en bekræftet oversættelse med navn og stempel på dokumentet. Vi bistår dig med oversættelse af udenlandske eksamensbeviser, karakterudskrifter og andre dokumenter, der kræver juridisk certificering og officielt stempel til tysk. En autoriseret oversættelse er påkrævet, når dokumenterne skal være gyldige i juridiske sammenhænge og anerkendes af myndighederne.

Hos The Native Translator bliver dit dokument oversat af kvalificerede modersmålsoversættere med ekspertise inden for dit specifikke område. Vi samarbejder regelmæssigt med advokatkontorer, hvor vi bistår med bekræftede oversættelser og stempling af retsdokumenter, attester og andre juridiske papirer.

Autoriserede oversættelser af eksamensbeviser til tysk online

Vores autoriserede oversættere, der er godkendt i Danmark eller i det pågældende land, hvor oversættelserne skal bruges, udarbejder og bekræfter oversættelserne i henhold til de nødvendige krav. Afhængigt af det endelige anvendelsesland kan det kræve yderligere bekræftelser fra myndigheder som legalisering, notarisering og legalisering fra udenrigsministeriet eller den relevante udenlandske ambassade. Hos os kan du få oversat dokumenter som fødselsattester, eksamensbeviser, karakterudskrifter, vielsesattester, skilsmissepapirer, udtalelser, arbejdsdokumenter, attester, virksomhedsberetninger, ansøgningsbilag med hurtig, omkostningseffektiv og problemfri service. Vores oversættere er i stand til at levere autoriserede og bekræftede oversættelser af officielle dokumenter online.

Autoriseret oversættelse, du kan have tillid til - ISO 17100

Valget af det rette oversættelsesbureau og den korrekte oversætter er afgørende for et vellykket resultat. Ud over at have fremragende sprogfærdigheder har vores oversættere også specialviden inden for de emner, de arbejder med. Som kunde kan du have tillid til, at vi er ISO 17100-certificerede og udfører kvalitetskontrol på alle niveauer af vores autoriserede oversættelser.

Fortrolighed - GDPR og ISO 27001

Vi betjener en bred international kundebase, herunder virksomheder, advokatfirmaer og revisionsbureauer, og vi har omfattende erfaring med håndtering af fortrolige oplysninger. Som kunde hos The Native Translator kan du være tryg ved, at vi behandler dine dokumenter med absolut fortrolighed og overholder kravene i ISO 27001 vedrørende dokumentbeskyttelse. Vi er villige til at underskrive separate fortrolighedsaftaler for opgaver, hvor det er nødvendigt.

Bestilling af autoriseret, bekræftet oversættelse af eksamensbeviser til tysk online

Du kan betale direkte online med dit kreditkort via PayPal eller via Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning. Du kan anmode om et tilbud og bestille en autoriseret oversættelse af dit eksamensbevis til tysk direkte online via vores oversættelsesportal. Når din oversættelse er færdig, sender vi dig en e-mail med et link til download af oversættelsen. Hvis du har bestilt en fysisk kopi, vil du normalt modtage den med posten inden for to til tre dage.

Bemærk: Hvis du ikke har en scanner, anbefaler vi Adobe Scan. Denne app er gratis og tilgængelig for både IOS og Android-enheder.

The Native Translator er et certificeret oversættelsesbureau, som er specialiseret i kvalificeret oversættelse direkte online, og er en del af The Translator Group – et globalt oversættelsesbureau med oversættere i mere end 30 lande.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>