Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Autoriseret oversættelse af lejekontrakt

Har du brug for en juridisk oversættelse af din lejekontrakt eller en anden kontrakttekst?

Vores juridiske translatører påtager sig den professionelle og fagligt korrekte oversættelse af din kontrakt fra et andet sprog til dansk eller af din danske kontrakt til det ønskede fremmedsprog, efter ønske også autoriseret. Hvis du har brug for en autoriseret oversættelse, overdrager vi den autoriserede oversættelse af din kontrakt til en autoriseret oversætter.

Oversættelser af lejekontrakter behøver ikke at være dyre

Oversættelser af lejekontrakter behøver ikke at være dyre. Med The Native Translator kan du have tillid til et professionelt og etableret ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med over 5.500 oversættere til diverse sprogkombinationer. Beregn nemt og hurtigt prisen for din oversættelse af en lejekontrakt online Vis tilbud.

Autoriseret oversættelse af lejekontrakt inden for 24 timer

Når din oversættelse er færdig, sender vi dig en e-mail med et link til, hvor du kan downloade din oversættelse. Hvis du har bestilt en original, vil du normalt modtage denne med posten inden for nogle dage.

Autoriseret oversættelse med kvalitetsgaranti

Vi er certificeret i henhold til ISO 17100, og vores arbejde kontrolleres af en certificeringsmyndighed hvert andet år. Det giver dig en stor sikkerhed som kunde.

Fuld fortrolighed

Strengt fortrolig håndtering af alle kundedata og -dokumenter. Vores oversættelseseksperter er forpligtet af strenge fortrolighedsaftaler.

Du kan bestille en oversættelse din lejekontrakt her

Du kan bestille en autoriseret oversættelse af din lejekontrakt direkte online. Upload dine dokumenter og bestil direkte på vores oversættelsesportal.

Kontakt og andre spørgsmål

Kontakt os via e-mail hele døgnet, året rundt, hvis du har brug for mere information.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau. Vi er specialiserede i at levere autoriserede oversættelser med kvalitetsgaranti direkte via internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>