Autoriseret oversættelse af straffeattest

Autoriseret oversættelse af straffeattester

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

KONTAKT OS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Autoriseret og certificeret
 • Autoriseret oversættelse leveret inden for 24 h til 48 h
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Autoriserede og certificerede oversættere for over 50 lande

Autoriseret og bekræftet oversættelse af din straffeattest - Få et tilbud på et minut

Har du behov for en autoriseret og bekræftet oversættelse af din straffeattest? Hos The Native Translator har vi autoriserede oversættere klar til at levere en bekræftet oversættelse, fuldt udstyret med navn og stempel, af dit strafferegister.

Vi assisterer med oversættelse af din straffeattest og andre juridiske dokumenter

Når det kommer til dokumenter, der skal være retsgyldige og anerkendt af myndigheder, kræver det en autoriseret og bekræftet oversættelse. The Native Translator kan hjælpe dig med at oversætte din straffeattest og andre dokumenter, der kræver juridisk certificering og stempel. Hos The Native Translator sikrer vi, at dit dokument oversættes af kvalificerede modersmålsoversættere med juridisk ekspertise inden for netop dit område. Vi bistår regelmæssigt advokatkontorer med certificerede oversættelser og stempling af retsdokumenter, attester og andre juridiske papirer.

Autoriseret oversættelse online – En nem og hurtig vej til en autoriseret oversættelse

Retslige dokumenter, handelsregisterudskrifter, straffeattester og andre officielle dokumenter kræver normalt autoriserede oversættelser. Med The Native Translator kan du nemt bestille en autoriseret oversættelse af din straffeattest online. Når din oversættelse er færdig, sender vi dig en e-mail med et link til download af oversættelsen. Hvis du har bestilt en original, vil du normalt modtage denne med posten inden for nogle dage.

Autoriserede oversættelser af straffeattester online

I forbindelse med denne type bestillinger udfærdiges og bekræftes oversættelserne af autoriserede oversættere, der er autoriserede i Danmark eller autoriserede i det land, hvor oversættelserne skal anvendes. Afhængigt af det land, oversættelsen er udfærdiget til, skal den evt. bekræftes yderligere af myndigheder, f.eks. legaliseres af myndigheder eller en notar og af udenrigsministeriet eller af den pågældende udenlandske ambassade. Lad din fødselsattest, din straffeattest, vielses- eller skilsmissepapirer, udtalelser, arbejdsdokumenter, attester, virksomhedsberetninger, ansøgningsbilag etc. oversætte hurtigt, billigt og uproblematisk online! Vores oversættere er i stand til at udfærdige autoriserede, altså certificerede oversættelser af officielle dokumenter online.

Autoriseret oversættelse, du kan have tillid til - ISO 17100

Valget af det rigtige oversættelsesbureau og den rette oversætter er af afgørende betydning for et godt resultat. Ud over særdeles gode sprogkundskaber skal oversætteren også have specialviden inden for oversættelsesemnet. For dig som kunde er det godt at vide, at vi er ISO 17100-certificerede og gennemfører en kvalitetssikring af vores autoriserede oversættelser på alle trin.

Fortrolighed, GDPR og ISO 27001

Vi har en bred kundebase af internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer, så vi har stor erfaring med at håndtere fortrolighedsbegrænsede oplysninger. Som kunde hos The Native Translator kan du altid være sikker på, at vi håndterer dine dokumenter i fuld fortrolighed, og at vi følger kravene i ISO 27001, som håndterer dokumentsikkerhed. Vi underskriver gerne separate fortrolighedsaftaler for de opgaver, der kræver det.

Bestil en autoriseret oversættelse af din straffeattest online

Du kan betale direkte online med dit kreditkort via PayPal eller via Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning. Du kan få et tilbud og bestille en autoriseret oversættelse af din straffeattest direkte online i vores oversættelsesportal. Når din oversættelse er klar, sender vi dig en e-mail med et link til download af oversættelsen. Hvis du har bestilt en original, vil du normalt modtage denne med posten inden for to til tre dage.

Bemærk: Hvis du ikke har en scanner, anbefaler vi Adobe Scan. Appen er gratis og tilgængelig for både iOS og Android-enheder.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau. Vi er specialiserede i at levere autoriserede oversættelser med kvalitetsgaranti direkte via internettet.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>