Autoriseret oversættelse af universitetseksaminer

Autoriseret oversættelse af universitetseksaminer online

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

KONTAKT OS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Autoriseret og certificeret
 • Autoriseret oversættelse leveret inden for 24 h til 48 h
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Autoriserede og certificerede oversættere for over 50 lande

Autoriseret, bekræftet oversættelse af universitetseksamener - Få tilbud på et minut

Har du brug for en bekræftet oversættelse af din universitetseksamen? Hos The Native Translator har vi autoriserede oversættere klar til at udføre en bekræftet oversættelse med navn og stempel på dokumentet. Vi specialiserer os i oversættelse af universitetseksamener, karakterudskrifter og andre dokumenter, der kræver juridisk certificering og officielt stempel. En autoriseret og bekræftet oversættelse er afgørende, når dokumenterne skal anerkendes af myndighederne.

Hos The Native Translator udføres dine oversættelser af kvalificerede modersmålsoversættere med ekspertise inden for dit specifikke område. Vi samarbejder regelmæssigt med advokatkontorer for at levere autoriserede oversættelser og stempelservice til retsdokumenter, attester og andre juridiske papirer.

Autoriserede oversættelser af universitetseksamener online

For denne type ordrer udfærdiges og bekræftes oversættelserne af autoriserede oversættere i Danmark eller i det pågældende land, hvor oversættelserne skal anvendes. Afhængigt af destinationslandet kan det være nødvendigt at få dokumenterne yderligere legaliseret af myndigheder, notarer, udenrigsministeriet eller den relevante udenlandske ambassade. Du kan få dine fødselsattester, universitetseksamener, karakterudskrifter, vielses- eller skilsmissepapirer, udtalelser, arbejdsdokumenter, attester, virksomhedsberetninger og ansøgningsbilag oversat hurtigt, omkostningseffektivt og nemt online. Vores oversættere er i stand til at levere autoriserede og bekræftede oversættelser af officielle dokumenter online.

Autoriserede oversættelser, du kan stole på - ISO 17100

Valget af det rette oversættelsesbureau og den rette oversætter er afgørende for et vellykket resultat. Ud over stærke sprogkundskaber skal oversætteren have specialviden om det aktuelle emne. Som kunde kan du have tillid til, at vi er ISO 17100-certificerede og følger en omfattende kvalitetssikring for vores autoriserede oversættelser på alle trin.

Fortrolighed, GDPR og ISO 27001

Vi har en bred kundebase, der inkluderer internationale virksomheder samt advokat- og revisionsfirmaer. Vi har omfattende erfaring med at håndtere fortrolige oplysninger. Når du er kunde hos The Native Translator, kan du altid stole på, at vi behandler dine dokumenter med fuld fortrolighed og opfylder ISO 27001-kravene vedrørende dokumenters sikkerhed. Vi er også villige til at indgå separate fortrolighedsaftaler for opgaver, der kræver det.

Bestilling af autoriseret, bekræftet oversættelse af din universitetseksamen online

Betaling kan ske direkte online via PayPal eller via Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning. Du kan anmode om et tilbud og bestille en autoriseret oversættelse af din universitetseksamen direkte via vores oversættelsesportal. Når din oversættelse er færdig, sender vi dig en e-mail med et download-link til oversættelsen. Hvis du har bestilt en fysisk kopi, vil du normalt modtage den med posten inden for to til tre dage.

Bemærk: Hvis du ikke har en scanner, anbefaler vi brugen af Adobe Scan. Denne app er gratis og tilgængelig for både IOS og Android-enheder.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere autoriseret oversættelse direkte over internettet.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>