Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Autoriseret oversættelse af universitetseksaminer online

Autoriseret oversættelse af universitetseksamen mellem 25 sprog

Når du hurtigt og nemt har brug for en autoriseret oversættelse af din universitetseksamen, kan vi hjælpe dig døgnet rundt. Med over 1.000 autoriserede og certificerede oversættere kan vi hjælpe dig uanset sprogkombination – Online håndterer vi 648 sprogkombinationer.

Hvad er en autoriseret eller bekrætet oversættelse?

Autoriserede eller bekræftede oversættelser er oversættelser, som oversættes af en godkendt translatør. Det vil sige, at oversætteren eller translatøren skal have bevis på, at han eller hun har gennemført en uddannelse, som krav på, at de kan tilegne sig titlen.
Der findes forskellige slags autoriserede oversættelser, men typisk set er der tale om juridiske dokumenter, der skal anvendes i en officiel sammenhæng. Herunder kan for eksempel nævnes fødselsattester, kørekort, identifikationskort og eksamensbeviser. For dokumenter som disse er det vigtigt, at oversættelsen er en fuldstændig nøjagtig gengivelse af originalteksten: Der er af disse grunde altid behov for en autoriseret oversætter.

Autoriseret oversættelse af eksamensbeviser online

Vi håndterer alle former for kvalificeret fagoversættelse inden for medicin, teknik og jura og til autoriseret oversættelse af f.eks. eksamensbeviser, domme, aftaler, registerudtræk, kørekort m.m.

Vores sprog

Her er nogle af de sprog vi oversætter dokumenter til og fra: arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, flamsk, fransk, græsk, hindi, islandsk, italiensk, irsk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, portugisisk, polsk, rumænsk, russisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tysk, tyrkisk, ukrainsk, ungarsk.

Hos os får du kvalitetsgaranti på dine oversatte eksamensbeviser

The Native Translator er certificeret i henhold til ISO 17100, og vores arbejde kontrolleres regelmæssigt af Austrian Standards som certificerende organ, hvilket giver dig som kunde en meget stor tryghed.

Rette pris for oversættelse

Vi mener, at vi er et af de billigste oversættelsesbureauer, der er aktive i Danmark i dag. Via en effektiv organisation har vi kunnet presse vores priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores oversættere er universitetsuddannede, har målsproget som modersmål og er kvalificerede autoriserede oversættere.

Ønsker du et tilbud på en kvalitetssikret oversættelse af din universitetseksamen?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail og få flere oplysninger.
Her kan du både få et tilbud og bestille en oversættelse. Klik på PRISBEREGNER.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere autoriseret oversættelse direkte over internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>