Autoriseret translatør til bulgarsk

Autoriseret translatør til bulgarsk - The Native Translator

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Autoriseret og certificeret
 • Autoriseret oversættelse leveret inden for 24 h til 48 h
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Autoriserede og certificerede oversættere for over 50 lande

Bestil din autoriserede, bekræftede oversættelse til bulgarsk online!

The Native Translator er specialiseret i autoriserede og bekræftede oversættelser og har arbejdet med bulgarske oversættelser siden 2005. Vi tilbyder autoriserede og bekræftede bulgarske oversættelser, der opfylder kravene fra myndighederne. Vores oversættelser er stemplede og underskrevne af autoriserede bulgarske translatører, og de omfatter aftaler, kontrakter, domstolsafgørelser, registreringsdokumenter, attester og certifikater af forskellig art.

Vores translatører er autoriseret af Bulgariens Udenrigsdepartement, hvilket sikrer, at vores oversættelser anerkendes af de bulgarske myndigheder.

Autoriserede bulgarske oversættere, der er specialister inden for deres område

Vores netværk af autoriserede bulgarske oversættere er specialister inden for deres fagområde og har dybdegående viden om både sproget og kulturen. De oversætter udelukkende til deres modersmål og har alle en kandidatgrad eller tilsvarende.

Vi oversætter blandt andet følgende typer dokumenter til bulgarsk:

 • Juridiske dokumenter: Vi oversætter ansættelsesaftaler, code of cunduct, overenskomster og kontrakter, domme og lovtekster, produktgarantier, licensaftaler, vedtægter, skøder samt fremtidsfuldmagter og testamenter til og fra bulgarsk.
 • Finansielle dokumenter: Årsregnskab, selvangivelser, årsopgørelser, og andre finansielle dokumenter. Vi tilpasser os dine specifikke oversættelsesstandarder (terminologi, stil, formatering) for at sikre, at du modtager kvalitetsoversættelser, og at dine tekster blir forstået af din modtager.

Autoriserede oversættelser til bulgarsk fra 25 andre sprog

Vi udfører autoriserede og bekræftede oversættelser til bulgarsk fra en lang række sprog, herunder arabisk, bosnisk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, flamsk, fransk, græsk, hindi, hollandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, polsk, portugisisk, rumænsk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ukrainsk, ungarsk.

Oversættelse, du kan stole på - ISO 17100

Historisk set har The Native Translator indtaget en førende rolle blandt Europas oversættelsesbureauer, når det gælder certificering. Virksomheden var et af de første oversættelsesbureauer, som blev kvalitetscertificeret allerede i 2011. Udover ISO 17100 lever vi også op til kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informationssikkerhed og fortrolighed, ISO 27001 og er PCI Security Standards certificerede. Læs mere om vores certificeringer.

Fortrolighed, GDPR og ISO 27001

Vi har stor erfaring med at håndtere fortrolighedsbegrænsede oplysninger for internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer. Vi overholder kravene i ISO 27001 for dokumentsikkerhed og kan underskrive separate fortrolighedsaftaler, når det er nødvendigt.

Bestil en autoriseret, bekræftet oversættelse til bulgarsk online

Få et tilbud og bestil din autoriserede, bekræftede oversættelse til bulgarsk direkte på vores oversættelsesportal. Når oversættelsen er klar, sender vi dig en download-link via e-mail. Hvis du har bestilt en original, vil du normalt modtage den med posten inden for to til tre dage. Du kan nemt betale online med dit kreditkort via PayPal eller Saferpay.

Bemærk: Hvis du ikke har en scanner, anbefaler vi Adobe Scan, en gratis app til både iOS- og Android-enheder.

The Native Translator er et globalt ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af høj kvalitet. Hos os kan du kan bestille en kvalificeret fagoversættelse eller en autoriseret, bekræftet oversættelse mellem de 30 største sprog direkte online.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>