Autoriseret translatør til engelsk

Autoriseret translatør til engelsk

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Autoriseret og certificeret
 • Autoriseret oversættelse leveret inden for 24 h til 48 h
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Autoriserede og certificerede oversættere for over 50 lande

Har du brug for en autoriseret, bekræftet oversættelse til engelsk?

The Native Translator er eksperter inden for autoriserede og bekræftede oversættelser til engelsk og har leveret denne tjeneste siden 2005. Hvis du har behov for at præsentere dine dokumenter for myndigheder, er en autoriseret og bekræftet engelsk oversættelse ofte påkrævet. Vores oversættelser er stemplede og underskrevet af autoriserede eller certificerede engelske translatører, hvilket garanterer, at din oversættelse nøjagtigt afspejler dit originale dokument. Dette gælder for aftaler, kontrakter, domsafgørelser, registreringsdokumenter, attester og certifikater af forskellig art.

Vores translatører er autoriserede og certificerede i Australien, Canada, New Zealand, Storbritannien og USA, afhængigt af hvor din oversættelse skal bruges. Vi bestræber os på at anvende translatører, der er autoriserede i det pågældende land, hvor oversættelsen skal anvendes. Så hvis du bestiller en autoriseret og bekræftet engelsk oversættelse, og den skal bruges i Australien, vil vi bruge en translatør, der er autoriseret i Australien. Husk at angive det på din bestilling.

Vores oversættelser accepteres af banker, domstole, myndigheder og skoler i modtagerlandet.

The Native Translator - Din kompetente sprogpartner

Vi tror på, at høj kvalitet i oversættelser er afgørende. Med over 20 års erfaring og mere end 150.000 projekter udført, kan vi garantere højkvalitets engelske oversættelser, der opfylder dine specifikke behov og understøtter dine mål. Vores passion og tekniske ekspertise sætter os i stand til at levere de bedste løsninger til vores kunder.

Vores engelske oversættere er specialister inden for deres områder og har dybdegående viden om sprog og kultur. Dette sikrer, at det oversatte materiale engagerer det ønskede publikum, uanset kommunikationsformat, branche og lokalitet. Alle vores oversættere har en kandidatgrad eller tilsvarende og oversætter udelukkende til deres modersmål.

Vi oversætter blandt andet følgende typer dokumenter til engelsk:

 • Juridiske dokumenter: Vi oversætter ansættelsesaftaler, code of cunduct, overenskomster og kontrakter, domme og lovtekster, produktgarantier, licensaftaler, vedtægter, skøder samt fremtidsfuldmagter og testamenter til og fra engelsk.
 • Finansielle dokumenter: Årsregnskab, selvangivelser, årsopgørelser, og andre finansielle dokumenter. Vi tilpasser os dine specifikke oversættelsesstandarder (terminologi, stil, formatering) for at sikre, at du modtager kvalitetsoversættelser, og at dine tekster blir forstået af din modtager.

Autoriserede oversættelser til engelsk fra 30 andre sprog

Vi udfører autoriserede oversættelser til engelsk fra en bred vifte af sprog, herunder arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, estisk, farsi, finsk, flamsk, fransk, græsk, hindi, hollandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, polsk, portugisisk, rumænsk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ukrainsk og ungarsk.

Oversættelser, du kan have tillid til - ISO 17100 certificeret

Det rigtige valg af oversættelsesbureau og oversætter er afgørende for et vellykket resultat. Udover fremragende sprogfærdigheder har vores oversættere specialviden inden for specifikke emner. Som vores kunde kan du stole på, at vi er ISO 17100-certificerede og udfører kvalitetssikring på alle vores autoriserede oversættelser. Udover ISO 17100 lever vi også op til kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informationssikkerhed og fortrolighed, ISO 27001 og er PCI Security Standards certificerede. Læs mere om vores certificeringer.

Fortrolighed, GDPR og ISO 27001

Vi har en bred kundebase, herunder internationale virksomheder, advokatfirmaer og revisionsbureauer, og vi er erfarne i håndteringen af fortrolige oplysninger. Som kunde hos The Native Translator kan du være sikker på, at vi behandler dine dokumenter fortroligt og følger ISO 27001-standarderne for dokumentsikkerhed. Vi underskriver gerne separate fortrolighedsaftaler, når opgaven kræver det.

Bestil bekræftede oversættelser online

Du kan nemt anmode om et tilbud og bestille en autoriseret og bekræftet engelsk oversættelse online via vores oversættelsesportal. Når oversættelsen er færdig, sender vi dig en e-mail med et link til download. Hvis du har bestilt en fysisk kopi, vil den normalt blive leveret med posten inden for to til tre dage. Du kan betale direkte online med dit kreditkort via PayPal eller Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning.

Bemærk: Hvis du ikke har en scanner, anbefaler vi Adobe Scan, en gratis app til iOS- og Android-enheder.

The Native Translator er et globalt ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af høj kvalitet. Hos os kan du kan bestille en kvalificeret fagoversættelse eller en autoriseret, bekræftet oversættelse mellem de 30 største sprog direkte online.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>