Autoriseret translatør til fransk

Autoriseret translatør til fransk - The Native Translator

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Autoriseret og certificeret
 • Autoriseret oversættelse leveret inden for 24 h til 48 h
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Autoriserede og certificerede oversættere for over 50 lande

Autoriseret translatør til fransk - Bekræftet oversættelse

The Native Translator er specialiseret i autoriseret og bekræftet oversættelse og har arbejdet med dette siden 2005. Vi tilbyder professionel autoriseret oversættelse til fransk. Du vil sandsynligvis have brug for en autoriseret og bekræftet fransk oversættelse, hvis du skal præsentere dine dokumenter for myndigheder. Vores autoriserede franske translatører stempler og underskriver hver oversættelse og garanterer, at den nøjagtigt afspejler dit oprindelige dokument. Dette gælder for aftaler, kontrakter, domsafgørelser, registreringsdokumenter, attester og forskellige typer certifikater.

Vores translatører er autoriserede i Frankrig

Vores translatører er autoriserede af Domstolsvæsnet i Frankrig og har specialiseret sig i at levere autoriserede oversættelser til dig. Vi bestræber os altid på at anvende translatører, der er autoriserede i det land, hvor oversættelsen skal bruges. Når du bestiller en autoriseret, bekræftet oversættelse til fransk, udføres den af en translatør, der arbejder i vores kontor uden for Nice og som er autoriseret i Frankrig.

Vores oversættelser accepteres af banker, skoler, domstole og myndigheder i Frankrig.

The Native Translator - Din kompetente sprogpartner

Vi tror på, at høj kvalitet er afgørende i oversættelsesarbejde. Med mere end 20 års erfaring og over 150.000 projekter bag os kan vi levere oversættelser til fransk af højeste kvalitet, der opfylder dine behov og fremmer dine mål. Vores dygtighed og tekniske kompetencer sikrer, at du får det bedste resultat. Vi brænder for at give vores kunder den højeste kvalitet.

Vi oversætter blandt andet følgende typer dokumenter til fransk:

 • Juridiske dokumenter: Vi oversætter ansættelsesaftaler, code of cunduct, overenskomster og kontrakter, domme og lovtekster, produktgarantier, licensaftaler, vedtægter, skøder samt fremtidsfuldmagter og testamenter til og fra fransk.
 • Finansielle dokumenter: Årsregnskab, selvangivelser, årsopgørelser, og andre finansielle dokumenter. Vi tilpasser os dine specifikke oversættelsesstandarder (terminologi, stil, formatering) for at sikre, at du modtager kvalitetsoversættelser, og at dine tekster blir forstået af din modtager.

Autoriserede oversættelser til fransk fra 30 andre sprog

Vi tilbyder autoriserede oversættelser til fransk fra en bred vifte af sprog, herunder arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, flamsk, græsk, hindi, hollandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, polsk, portugisisk, rumænsk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ukrainsk og ungarsk.

Oversættelse du kan stole på - ISO 17100 certificeret

Det rigtige valg af oversættelsesbureau og oversætter er afgørende for et vellykket resultat. Udover fremragende sprogfærdigheder har vores oversættere specialviden inden for specifikke emner. Som vores kunde kan du stole på, at vi er ISO 17100-certificerede og udfører kvalitetssikring på alle vores autoriserede oversættelser. Udover ISO 17100 lever vi også op til kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informationssikkerhed og fortrolighed, ISO 27001 og er PCI Security Standards certificerede. Læs mere om vores certificeringer.

Fortrolighed, GDPR og ISO 27001

Vi betjener en bred vifte af internationale virksomheder, advokatfirmaer og revisionsbureauer og har stor erfaring med håndtering af fortrolige oplysninger. Hos The Native Translator kan du stole på, at dine dokumenter behandles med fuld fortrolighed, og vi overholder ISO 27001-standarderne for dokument- og datasecurity.

Bestil din bekræftede oversættelse til fransk online

Du kan nemt betale online med dit kreditkort via PayPal eller Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning. Få et tilbud og bestil din autoriserede oversættelse til fransk direkte i vores online oversættelsesportal. Når din oversættelse er klar, sender vi dig et downloadlink via e-mail. Hvis du har bestilt en original, vil den normalt blive sendt med posten inden for to til tre dage.

Bemærk: Hvis du ikke har en scanner, anbefaler vi Adobe Scan. Appen er gratis og tilgængelig for både iOS og Android-enheder.

The Native Translator er et globalt ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af høj kvalitet. Hos os kan du kan bestille en kvalificeret fagoversættelse eller en autoriseret, bekræftet oversættelse mellem de 30 største sprog direkte online.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>