Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Har du brug for en autoriseret translatør til græsk, ISO 17100

Har du hurtigt brug for en autoriseret, bekræftet oversættelse til græsk?

Så er du kommet til det rette sted. Vi har specialiseret os i autoriseret, bekræftet oversættelse og har siden 2005 arbejdet med autoriseret, bekræftet oversættelse til bl.a. græsk. Dokumenter, der typisk skal oversættes af en autoriseret translatør, er økonomiske dokumenter, som f.eks. kontoudtog, kvartalsrapporter og børsmeddelelser, juridiske dokumenter, som f.eks. aftaler og kontrakter, domstolsafgørelser, registreringsdokumenter, attester og certifikater af forskellig slags.

Vi forsøger så vidt muligt at anvende translatører, som er autoriserede i det land, hvor oversættelsen skal bruges, dvs. hvis du bestiller en autoriseret, bekræftet oversættelse til græsk, vil den blive foretaget af en translatør, som er autoriseret i Grækenland. I Grækenland skal alle oversættelser notarpåtegnes hos en notar, og det er inkluderet, når du bestiller din oversættelse hos os. De oversættelser, som vi foretager, accepteres af skoler, domstole og myndigheder i Grækenland. Vi har et kontor i Athen og er i stand til at attestere oversættelser i Grækenland.

Autoriseret, bekræftet oversættelse med kvalitetsgaranti

The Native Translator var et af de første oversættelsesbureauer globalt, som blev certificeret. Allerede i 2011 gennemgik vi certificeringsprocessen, og fra 2015 har vi været certificerede i henhold til den dengang helt nye ISO 17100, som er en kvalitetscertificering specifik for oversættelsesbureauer. Med vores kvalitetscertificering følger et løfte til dig som kunde om, at vi garanterer for kvaliteten af de oversættelser, som vi leverer, og skulle der ske en fejl, retter vi den omgående.

Dette får du, når du bestiller en autoriseret, bekræftet oversættelse til græsk hos The Native Translator

Vores oversættere er professionelle universitetsuddannede oversættere med græsk som modersmål. De er desuden specialiserede inden for det emneområde, de oversætter, forstår teksten og kan terminologien. Vi leverer en autoriseret, bekræftet oversættelse til græsk af højeste kvalitet, hvor sprogbrug og terminologi er korrekt. Vi forsøger også så vidt muligt at bibeholde samme layout som i originaldokumentet.

Her bestiller du en autoriseret, bekræftet oversættelse til græsk

Vælg kildesprog og målsprog, og upload dit dokument direkte i vores oversættelsesportal. 3 hurtige trin, og på under et minut ved du, hvad din oversættelse vil koste, og hvornår vi forventer at kunne levere. Vi accepterer Word, PDF, TIFF og flere andre formater. Har du behov for flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på e-mail.

Hvad er The Native Translator

The Native Translator er et globalt ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af høj kvalitet. Hos os kan du kan bestille en kvalificeret fagoversættelse eller en autoriseret, bekræftet oversættelse mellem de 30 største sprog direkte online.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>