Trustpilot TrustScore 4.8

Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Autoriseret translatør til græsk ISO 17100

Har du brug for en statsautoriseret, bekræftet oversættelse til græsk?

Har du har brug for en statsautoriseret oversættelse fra dansk til græsk eller fra engelsk og 25 andre sprog til græsk af din tekst, fx. når dette kræves ved en domstol eller af en myndighed?

The Native Translator er et professionelt ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau, der laver oversættelse til og fra græsk for både privatkunder og erhvervskunder. Vi har specialiseret os i statsautoriseret, bekræftet oversættelse og har siden 2005 arbejdet med autoriseret oversættelse til bl.a. græsk. Dokumenter, der typisk skal oversættes af en autoriseret translatør, er økonomiske dokumenter, som f.eks. kontoudtog, kvartalsrapporter og børsmeddelelser, juridiske dokumenter, som f.eks. aftaler og kontrakter, domstolsafgørelser, registreringsdokumenter, attester og certifikater af forskellig slags.

Vi bruger oversættere, der er statsautoriserede i Grækenland

Vi forsøger så vidt muligt at anvende translatører, som er autoriserede i det land, hvor oversættelsen skal bruges, dvs. hvis du bestiller en autoriseret, bekræftet oversættelse til græsk, vil den blive foretaget af en translatør på vores kontor i  Athen og som er autoriseret i Grækenland. I Grækenland skal alle oversættelser notarpåtegnes hos en notar, og det er inkluderet, når du bestiller din oversættelse hos os. De oversættelser, som vi foretager, accepteres af banker, skoler, domstole og myndigheder i Grækenland.

Dette får du, når du bestiller en statsautoriseret, bekræftet oversættelse til græsk

Vores oversættere er professionelle universitetsuddannede oversættere med græsk som modersmål. De er desuden specialiserede inden for det emneområde, de oversætter, forstår teksten og kan terminologien. Vi leverer en autoriseret, bekræftet oversættelse til græsk af højeste kvalitet, hvor sprogbrug og terminologi er korrekt. Vi forsøger også så vidt muligt at bibeholde samme layout som i originaldokumentet.

Græsk statsautoriseret oversættelse med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historisk set har The Native Translator indtaget en førende rolle blandt Europas oversættelsesbureauer, når det gælder certificering. Virksomheden var et af de første oversættelsesbureauer, som blev kvalitetscertificeret allerede i 2011. Udover ISO 17100 lever vi også op til kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informationssikkerhed og fortrolighed, ISO 27001 og er PCI Security Standards certificerede. Med vores kvalitetscertificering følger et løfte til dig som kunde om, at vi garanterer for kvaliteten af de oversættelser, som vi leverer, og skulle der ske en fejl, retter vi den omgående. Læs mere om vores certificeringer.

GDPR og fortrolighed

Vi har en bred kundebase af internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer, så vi har stor erfaring med at håndtere fortrolighedsbegrænsede oplysninger. Som kunde hos The Native Translator, kan du altid være sikker på, at vi håndterer dine dokumenter i fuld fortrolighed, og at vi følger kravene i ISO 27001, som håndterer dokumentsikkerhed. Vi underskriver gerne separate fortrolighedsaftaler for de opgaver, der kræver det.

Her bestiller du en autoriseret, bekræftet oversættelse til græsk

Vælg kildesprog og målsprog, og upload dit dokument direkte i vores oversættelsesportal. 3 hurtige trin, og på under et minut ved du, hvad din oversættelse til græsk vil koste, og hvornår vi forventer at kunne levere. Vi accepterer Word, PDF, TIFF og flere andre formater. Har du behov for flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på e-mail.

Hvad er The Native Translator

The Native Translator er et globalt ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af høj kvalitet. Hos os kan du kan bestille en kvalificeret fagoversættelse eller en autoriseret, bekræftet oversættelse mellem de 30 største sprog direkte online.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>