Autoriseret translatør til græsk

Autoriseret translatør til græsk - The Native Translator

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Autoriseret og certificeret
 • Autoriseret oversættelse leveret inden for 24 h til 48 h
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Autoriserede og certificerede oversættere for over 50 lande

Erfarne autoriserede translatører til græsk

The Native Translator er specialiseret i autoriserede og bekræftede oversættelser og har siden 2005 arbejdet med oversættelser til græsk. Hvis du har brug for at præsentere dine dokumenter for myndigheder, er du sandsynligvis på udkig efter en autoriseret, bekræftet græsk oversættelse. Denne type oversættelse er stemplet og underskrevet af en autoriseret græsk translatør, der garanterer, at din oversættelse nøjagtigt afspejler dit originale dokument. Vi kan hjælpe med oversættelser af aftaler, kontrakter, domsafgørelser, registreringsdokumenter, attester og certifikater af forskellig art.

Vores translatører er autoriserede i Grækenland

Vi bestræber os på at bruge translatører, der er autoriserede i det land, hvor oversættelsen skal anvendes. Hvis du bestiller en autoriseret, bekræftet oversættelse til græsk, udføres den af en translatør på vores kontor i Athen, som er autoriseret i Grækenland. Alle oversættelser i Grækenland skal notarpåtegnes, og dette er inkluderet, når du bestiller din oversættelse hos os. Vores oversættelser accepteres af banker, skoler, domstole og myndigheder i Grækenland.

The Native Translator - Din kompetente sprogpartner

Vi mener, at høj kvalitet i oversættelser er afgørende. Med over 20 års erfaring og mere end 150.000 projekter i vores portefølje kan vi garantere høj kvalitet i oversættelser til græsk, der opfylder dine behov og understøtter dine mål. Vores arbejde bygger på solid erfaring og høj teknisk ekspertise, og vores passion for kvalitet er tydelig i hver opgave, vi udfører.

Vores græske oversættere er fagspecialister

Med vores dygtige netværk af autoriserede græske oversættere, der alle er eksperter på deres områder med dybdegående kendskab til sprog og kultur, kan vi sikre, at de oversatte materialer engagerer dit publikum på den bedst mulige måde. Uanset hvilket kommunikationsformat, branche eller lokalitet du har brug for oversættelse til, har vores græske oversættere en kandidatgrad eller tilsvarende og oversætter udelukkende til deres modersmål.

Vi oversætter blandt andet følgende typer dokumenter til græsk:

 • Juridiske dokumenter: Vi oversætter ansættelsesaftaler, code of cunduct, overenskomster og kontrakter, domme og lovtekster, produktgarantier, licensaftaler, vedtægter, skøder samt fremtidsfuldmagter og testamenter til og fra græsk.
 • Finansielle dokumenter: Årsregnskab, selvangivelser, årsopgørelser, og andre finansielle dokumenter. Vi tilpasser os dine specifikke oversættelsesstandarder (terminologi, stil, formatering) for at sikre, at du modtager kvalitetsoversættelser, og at dine tekster blir forstået af din modtager.

Autoriserede oversættelser til græsk fra 30 andre sprog

Vi udfører autoriserede oversættelser til græsk fra en række sprog, herunder arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, flamsk, fransk, hindi, hollandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, polsk, portugisisk, rumænsk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, tysk og ungarsk.

Oversættelser, du kan have tillid til - ISO 17100

Valget af det rette oversættelsesbureau og den rette translatør er afgørende for et vellykket resultat. Ud over fremragende sprogkundskaber har vores oversættere også specialviden inden for det emne, de oversætter. Som kunde kan du være tryg ved, at vi er ISO 17100-certificerede og kvalitetssikrer vores autoriserede oversættelser på alle trin. Læs mere om vores certificeringer.

Fortrolighed, GDPR og ISO 27001

Med en bred kundebase af internationale virksomheder, advokat- og revisionsfirmaer har vi stor erfaring med at håndtere fortrolige oplysninger. Hos The Native Translator behandler vi dine dokumenter med fuld fortrolighed og overholder kravene i ISO 27001 vedrørende sikkerhed for dokumenter. Vi er også villige til at underskrive separate fortrolighedsaftaler for de opgaver, der kræver det.

Bestil en bekræftet oversættelse til græsk online

Du kan anmode om tilbud og bestille en autoriseret, bekræftet oversættelse til græsk direkte via vores oversættelsesportal. Når oversættelsen er klar, sender vi dig en e-mail med et link til download. Hvis du har bestilt en original kopi, vil du normalt modtage den med posten inden for to til tre dage. Du kan betale direkte online med dit kreditkort via PayPal eller Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning.

Bemærk: Hvis du ikke har en scanner, anbefaler vi Adobe Scan. Appen er gratis og tilgængelig for både iOS og Android-enheder.

The Native Translator er et globalt ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af høj kvalitet. Hos os kan du kan bestille en kvalificeret fagoversættelse eller en autoriseret, bekræftet oversættelse mellem de 30 største sprog direkte online.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>