Autoriseret translatør til svensk

Autoriseret translatør til svensk - The Native Translator

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Autoriseret og certificeret
 • Autoriseret oversættelse leveret inden for 24 h til 48 h
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Autoriserede og certificerede oversættere for over 50 lande

Har du hurtigt brug for en autoriseret, bekræftet oversættelse til svensk?

The Native Translator er eksperter inden for autoriserede og bekræftede oversættelser og har siden 2005 specialiseret sig oversættelse til svensk. Hvis du skal præsentere dine dokumenter for myndigheder, vil du sandsynligvis have brug for en autoriseret og bekræftet svensk oversættelse. Denne type oversættelse er direkte godkendt og underskrevet af en autoriseret svensk translatør, som garanterer, at oversættelsen er en præcis reflektion af dit originale dokument. Dette gælder for aftaler, kontrakter, domsafgørelser, registreringsdokumenter, attester og diverse typer af certifikater.

Vore translatører er autoriserede i sverige

Vore translatører er autoriserede af Kammarkollegiet i Sverige. Vi bestræber os altid på at benytte translatører, der er autoriserede i det land, hvor oversættelsen skal anvendes. Således vil en autoriseret og bekræftet svensk oversættelse blive udført af en translatør, der er autoriseret i Sverige. Alle vore oversættelser accepteres af skoler, domstole og myndigheder i Sverige.

The Native Translator – Din kompetente sprogpartner

Vi er fast overbeviste om, at kvalitetsmæssig oversættelse er afgørende. Med mere end 20 års erfaring og over 150.000 projekter i bagagen, kan vi garantere højkvalitets svenske oversættelser, der imødekommer netop dine behov og fremmer dine mål – alt baseret på solid erfaring og teknisk ekspertise. Vores passion er tydelig i vores arbejde. Vi stræber efter at levere den højeste kvalitet til vores kunder.

Vore svenske translatører er fagspecialister

Gennem vores stærke netværk af autoriserede svenske translatører, som alle er fagspecialister og har dybdegående viden om sprog og kultur, kan vi sikre, at det oversatte materiale engagerer det ønskede publikum på optimal vis. Uanset kommunikationsformat, branche eller lokalitet kan vores svenske translatører levere kvalitetsresultater. De besidder alle en kandidatgrad eller tilsvarende og oversætter udelukkende til deres svenske modersmål.

Vi oversætter blandt andet følgende typer dokumenter til svensk:

 • Juridiske dokumenter: Vi oversætter ansættelsesaftaler, code of cunduct, overenskomster og kontrakter, domme og lovtekster, produktgarantier, licensaftaler, vedtægter, skøder samt fremtidsfuldmagter og testamenter til og fra svensk.
 • Finansielle dokumenter: Årsregnskab, selvangivelser, årsopgørelser, og andre finansielle dokumenter. Vi tilpasser os dine specifikke oversættelsesstandarder (terminologi, stil, formatering) for at sikre, at du modtager kvalitetsoversættelser, og at dine tekster blir forstået af din modtager.

Autoriserede oversættelser til svensk fra 30 andre sprog

Vi tilbyder autoriserede oversættelser til svensk fra en række forskellige sprog, herunder arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, flamsk, fransk, græsk, hindi, hollandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, polsk, portugisisk, rumænsk, slovakisk, slovensk, spansk, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ungarsk, ukrainsk.

Oversættelser, du kan stole på – ISO 17100

Valget af det rette oversættelsesbureau og den passende translatør er afgørende for det endelige resultat. Ud over stærke sprogkundskaber skal translatøren også besidde specialviden inden for det specifikke oversættelsesemne. Hos The Native Translator er vi ISO 17100-certificerede og gennemfører kvalitetssikring på alle niveauer af vores autoriserede oversættelser.

Fortrolighed, GDPR og ISO 27001

Med en bred kundebase af internationale virksomheder samt advokat- og revisionsbureauer har vi omfattende erfaring med håndtering af fortrolige oplysninger. Som kunde hos The Native Translator kan du være sikker på, at dine dokumenter behandles med absolut fortrolighed, og at vi overholder kravene i ISO 27001 vedrørende dokumentsikkerhed. Vi underskriver gerne separate fortrolighedsaftaler for opgaver, der kræver det.

Bestil en bekræftet oversættelse til svensk online

Du kan nemt og sikkert betale online med dit kreditkort via PayPal eller Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning. Du kan anmode om et tilbud og afgive din bestilling for en autoriseret og bekræftet svensk oversættelse direkte online via vores oversættelsesportal. Når din oversættelse er klar, sender vi dig en e-mail med et link til download af oversættelsen. Hvis du har bestilt en fysisk kopi, modtager du normalt denne med posten inden for to til tre dage.

Bemærk: Hvis du ikke har en scanner, anbefaler vi Adobe Scan. Appen er gratis og tilgængelig for både iOS og Android-enheder.

The Native Translator er et globalt ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af høj kvalitet. Hos os kan du kan bestille en kvalificeret fagoversættelse eller en autoriseret, bekræftet oversættelse mellem de 30 største sprog direkte online.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>