Autoriseret translatør til tyrkisk

Autoriseret translatør til tyrkisk - The Native Translator

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Autoriseret og certificeret
 • Autoriseret oversættelse leveret inden for 24 h til 48 h
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Autoriserede og certificerede oversættere for over 50 lande

Har du brug for en statsautoriseret, bekræftet oversættelse til tyrkisk?

The Native Translator är specialiseret på autoriseret, bekræftet oversættelse og har siden 2005 arbejdet med bekræftet oversættelse til tyrkisk. Du vil sandsynligvis have behov for en autoriseret, bekræftet tyrkisk oversættelse, hvis du skal fremvise dit dokument for en myndighed. Denne type oversættelse er netop stemplet og underskrevet af en autoriseret græsk translatør der står inde for at din oversættelse er en præcis reflektion af dit originaldokument. Derfor vil aftaler og kontrakter, domstolsafgørelser, registreringsdokumenter, attester og certifikater af forskellig slags.

Vores translatører er autoriserede i Tyrkiet

Vi forsøger så vidt muligt at anvende translatører, som er autoriserede i det land, hvor oversættelsen skal bruges, dvs. hvis du bestiller en autoriseret, bekræftet oversættelse til tyrkisk, vil den blive foretaget af en translatør på vores kontor i Izmir og som er autoriseret i Tyrkiet. I Tyrkiet skal alle oversættelser notarpåtegnes hos en notar, og det er inkluderet, når du bestiller din oversættelse hos os. De oversættelser, som vi foretager, accepteres af banker, skoler, domstole og myndigheder i Tyrkiet.

The Native Translator din kompetente sprogpartner

Vi er overbeviste om, at oversættelse af højeste kvalitet er altafgørende, og med mer en 20 år i branchen og flere end 150.000 projekter i rygsækken kan vi garantere oversættelser til tyrkisk af høj kvalitet, der fungerer for netop jer og fremmer netop jeres målsætning – alt sammen baseret på solid erfaring og høj teknisk kunnen. Passionen er også på plads. Vi sætter kort sagt en dyd i at levere den højeste kvalitet til vores kunder.

Vores tyrkiske oversættere er fagspecialister

Med vores stærke netværk af autoriserede tyrkiske oversættere, som alle er fagspecialister og besidder dyb viden om deres sprog og kultur, kan vi sikre, at det oversatte materiale på optimal vis engagerer det publikum, I ønsker at nå – ligegyldigt hvilket kommunikationsformat og hvilken branche der er tale om, samt hvilken lokalitet der skal oversættes til. Vores tyrkiske oversættere har alle en kandidatgrad eller tilsvarende, og de oversætter udelukkende til deres tyrkiske modersmål.

Vi oversætter blandt andet følgende typer dokumenter til tyrkisk:

 • Juridiske dokumenter: Vi oversætter ansættelsesaftaler, code of cunduct, overenskomster og kontrakter, domme og lovtekster, produktgarantier, licensaftaler, vedtægter, skøder samt fremtidsfuldmagter og testamenter til og fra tyrkisk.
 • Finansielle dokumenter: Årsregnskab, selvangivelser, årsopgørelser, og andre finansielle dokumenter. Vi tilpasser os dine specifikke oversættelsesstandarder (terminologi, stil, formatering) for at sikre, at du modtager kvalitetsoversættelser, og at dine tekster blir forstået af din modtager.

Autoriserede oversættelser til tyrkisk fra 30 andre sprog

Her er nogle af de sprog, som vi udfører autoriseret oversættelse til tyrkisk fra: Arabisk bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, flamsk, fransk, hindi, græsk, hollandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, polsk, portugisisk, rumænsk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tysk, ungarsk, ukrainsk.

Oversættelse, du kan have tillid til - ISO 17100

Valget af det rigtige oversættelsesbureau og den rette oversætter er af afgørende betydning for et godt resultat. Ud over særdeles gode sprogkundskaber skal oversætteren også have specialviden inden for oversættelsesemnet. For dig som kunde er det godt at vide, at vi er ISO 17100-certificerede og gennemfører en kvalitetssikring af vores autoriserede oversættelser på alle trin. Læs mere om vores certificeringer.

Fortrolighed, GDPR og ISO 27001

Vi har en bred kundebase af internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer, så vi har stor erfaring med at håndtere fortrolighedsbegrænsede oplysninger. Som kunde hos The Native Translator, kan du altid være sikker på, at vi håndterer dine dokumenter i fuld fortrolighed, og at vi følger kravene i ISO 27001, som håndterer dokumentsikkerhed. Vi underskriver gerne separate fortrolighedsaftaler for de opgaver, der kræver det.

Bestil en bekræftet oversættelse til tyrkisk online

Du kan få et tilbud og bestille en autoriseret, bekræftet oversættelse til tyrkisk direkte online i vores oversættelsesportal. Når din oversættelse er klar, sender vi dig en e-mail med et link til download af oversættelsen. Hvis du har bestilt en original, vil du normalt modtage denne med posten inden for to til tre dage. Du kan betale direkte online med dit kreditkort via PayPal eller via Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning.

Bemærk: Hvis du ikke har en scanner, anbefaler vi Adobe Scan. Appen er gratis og tilgængelig for både iOS og Android-enheder.

The Native Translator er et globalt ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af høj kvalitet. Hos os kan du kan bestille en kvalificeret fagoversættelse eller en autoriseret, bekræftet oversættelse mellem de 30 største sprog direkte online.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>