Autoriseret translatør til tysk

Autoriseret translatør til tysk

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Autoriseret og certificeret
 • Autoriseret oversættelse leveret inden for 24 h til 48 h
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Autoriserede og certificerede oversættere for over 50 lande

Bestil en autoriseret, bekræftet oversættelse til tysk online!

The Native Translator er specialiseret i autoriseret og bekræftet oversættelse og har arbejdet med dette siden 2005. Vi tilbyder professionel autoriseret oversættelse til tysk. Du vil sandsynligvis have brug for en autoriseret og bekræftet tysk oversættelse, hvis du skal præsentere dine dokumenter for myndigheder. Denne type oversættelse er stemplet og underskrevet af en autoriseret tysk translatør, der garanterer, at din oversættelse er en præcis afspejling af dit originale dokument. Dette er ideelt til aftaler, kontrakter, domsafgørelser, registreringsdokumenter, attester og forskellige certifikater.

Vores translatører er autoriserede i Tyskland

Vores translatører er autoriseret af Tysklands retssystem. Vi bestræber os på at bruge translatører, der er autoriserede i det land, hvor oversættelsen skal bruges. Når du bestiller en autoriseret og bekræftet oversættelse til tysk, udføres den af en translatør, der arbejder på vores kontor i Frankfurt og er autoriseret i Tyskland. En statsautoriseret translatør bekræfter med sit stempel, at den tyske oversættelse er i fuld overensstemmelse med originalteksten.

Vores oversættelser accepteres af banker, skoler, domstole og myndigheder i Tyskland, Schweiz og Østrig.

The Native Translator - Din kompetente sprogpartner

Vi er overbeviste om, at høj kvalitet i oversættelser er afgørende. Med mere end 20 års erfaring og over 150.000 projekter bag os kan vi garantere høj kvalitet i oversættelser til tysk, der opfylder dine behov og fremmer dine mål, baseret på solid erfaring og teknisk ekspertise. Vi er dedikerede til at levere den højeste kvalitet til vores kunder.

Vores tyske translatører er fagspecialister

Vi har et stærkt netværk af autoriserede tyske translatører, der alle er specialister på deres område og har dyb viden om sprog og kultur. Dette sikrer, at det oversatte materiale engagerer det publikum, du ønsker at nå, uanset kommunikationsformat og branche, samt det sted, det skal oversættes til. Vores tyske translatører har alle en kandidatgrad eller tilsvarende, og de oversætter udelukkende til deres modersmål.

Vi oversætter blandt andet følgende typer dokumenter til tysk:

 • Juridiske dokumenter: Vi oversætter ansættelsesaftaler, code of cunduct, overenskomster og kontrakter, domme og lovtekster, produktgarantier, licensaftaler, vedtægter, skøder samt fremtidsfuldmagter og testamenter til og fra tysk.
 • Finansielle dokumenter: Årsregnskab, selvangivelser, årsopgørelser, og andre finansielle dokumenter. Vi tilpasser os dine specifikke oversættelsesstandarder (terminologi, stil, formatering) for at sikre, at du modtager kvalitetsoversættelser, og at dine tekster blir forstået af din modtager.

Autoriserede oversættelser til tysk fra 30 andre sprog

Her er nogle af de sprog, vi udfører autoriserede oversættelser til tysk fra: Arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, flamsk, fransk, græsk, hindi, hollandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, polsk, portugisisk, rumænsk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, ukrainsk, ungarsk.

Oversættelser, du kan stole på - ISO 17100

Valget af det rette oversættelsesbureau og den rette translatør er afgørende for et godt resultat. Udover sprogkundskaber skal translatøren også have specialviden inden for oversættelsesemnet. Som vores kunde kan du have tillid til, at vi er ISO 17100-certificerede og gennemgår kvalitetskontrol på alle niveauer for vores autoriserede oversættelser.

Fortrolighed, GDPR og ISO 27001

Vi har en bred kundebase af internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer, hvilket giver os stor erfaring med håndtering af fortrolige oplysninger. Hos The Native Translator kan du være sikker på, at vi behandler dine dokumenter med fuld fortrolighed og overholder ISO 27001-kravene for dokumentsikkerhed. Vi er også villige til at underskrive separate fortrolighedsaftaler for opgaver, der kræver det.

Bestil en bekræftet oversættelse til tysk online

Du kan betale direkte online med dit kreditkort via PayPal eller Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning. Du kan anmode om et tilbud og bestille en autoriseret og bekræftet oversættelse til tysk direkte online via vores oversættelsesportal. Når din oversættelse er klar, sender vi dig en e-mail med et link til download af oversættelsen. Hvis du har bestilt en original, vil du normalt modtage denne med posten inden for to til tre dage.

Bemærk: Hvis du ikke har en scanner, anbefaler vi Adobe Scan. Appen er gratis og tilgængelig for både iOS og Android-enheder.

The Native Translator er et globalt ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af høj kvalitet. Hos os kan du kan bestille en kvalificeret fagoversættelse eller en autoriseret, bekræftet oversættelse mellem de 30 største sprog direkte online.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>