Autoriseret translatør til ungarsk

Autoriseret translatør til ungarsk - The Native Translator

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Autoriseret og certificeret
 • Autoriseret oversættelse leveret inden for 24 h til 48 h
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Autoriserede og certificerede oversættere for over 50 lande

The Native Translator - Din autoriserede translatør til ungarsk

The Native Translator har specialiseret sig i autoriseret og bekræftet oversættelse siden 2005. Vores ekspertise inden for ungarsk oversættelse er uundværlig, især når det gælder dokumenter, der skal præsenteres for myndigheder. Vores autoriserede ungarske translatører stempler og underskriver hver oversættelse for at sikre dens nøjagtighed i forhold til originaldokumentet. Dette gælder for aftaler, kontrakter, domsafgørelser, registreringsdokumenter samt attester og certifikater af forskellig art.

Vores translatører er autoriserede i Ungarn

Alle vores translatører er autoriserede af premierministerens kontor i Ungarn. Vi bestræber os på at bruge translatører, der er autoriserede i det pågældende land, hvor oversættelsen skal bruges. Når du bestiller en autoriseret, bekræftet oversættelse til ungarsk, udføres den af en translatør, der er autoriseret i Ungarn. Vores oversættelser anerkendes af skoler, domstole og myndigheder i Ungarn.

The Native Translator - Din kompetente sprogpartner

Vi sætter en ære i at levere høj kvalitet og har over 20 års erfaring i branchen med mere end 150.000 succesfulde projekter. Vi garanterer høj kvalitet og skræddersyede ungarske oversættelser, der fremmer dine mål. Vores translatører har solid erfaring og teknisk ekspertise, og vores passion for kvalitet er tydelig i alt, hvad vi gør.

Vore ungarske oversættere er fagspecialister

Vi har et stærkt netværk af autoriserede ungarske oversættere, der er fagspecialister med dyb viden om sprog og kultur. De sikrer, at det oversatte materiale engagerer det ønskede publikum, uanset branche eller målsprog. Alle vores ungarske oversættere har kandidatgrader og oversætter udelukkende til deres modersmål.

Vi oversætter blandt andet følgende typer dokumenter til ungarsk:

 • Juridiske dokumenter: Vi oversætter ansættelsesaftaler, code of cunduct, overenskomster og kontrakter, domme og lovtekster, produktgarantier, licensaftaler, vedtægter, skøder samt fremtidsfuldmagter og testamenter til og fra ungarsk.
 • Finansielle dokumenter: Årsregnskab, selvangivelser, årsopgørelser, og andre finansielle dokumenter. Vi tilpasser os dine specifikke oversættelsesstandarder (terminologi, stil, formatering) for at sikre, at du modtager kvalitetsoversættelser, og at dine tekster blir forstået af din modtager.

Vi tilbyder autoriserede oversættelser fra en række sprog til ungarsk

Vi udfører autoriseret oversættelse til ungarsk fra en række sprog, herunder arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, flamsk, fransk, græsk, hindi, hollandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, polsk, portugisisk, rumænsk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, tysk og ukrainsk.

Oversættelse, du kan have tillid til - ISO 17100

Valget af det rigtige oversættelsesbureau og den rette oversætter er afgørende for et godt resultat. Ud over særdeles gode sprogkundskaber skal oversætteren også have specialviden inden for oversættelsesemnet. For dig som kunde er det godt at vide, at vi er ISO 17100-certificerede og gennemfører en kvalitetssikring af vores autoriserede oversættelser på alle trin.

Fortrolighed, GDPR og ISO 27001

Vi har en bred kundebase af internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer, så vi har stor erfaring med at håndtere fortrolighedsbegrænsede oplysninger. Som kunde hos The Native Translator, kan du altid være sikker på, at vi håndterer dine dokumenter i fuld fortrolighed, og at vi følger kravene i ISO 27001, som håndterer dokumentsikkerhed. Vi underskriver gerne separate fortrolighedsaftaler for de opgaver, der kræver det.

Bestil en bekræftet oversættelse til ungarsk online

Du kan betale direkte online med dit kreditkort via PayPal eller via Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning. Du kan få et tilbud og bestille en autoriseret, bekræftet oversættelse til ungarsk direkte online i vores oversættelsesportal. Når din oversættelse er klar, sender vi dig en e-mail med et link til download af oversættelsen. Hvis du har bestilt en original, vil du normalt modtage denne med posten inden for to til tre dage.

Bemærk: Hvis du ikke har en scanner, anbefaler vi Adobe Scan. Appen er gratis og tilgængelig for både iOS og Android-enheder.

The Native Translator er et globalt ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af høj kvalitet. Hos os kan du kan bestille en kvalificeret fagoversættelse eller en autoriseret, bekræftet oversættelse mellem de 30 største sprog direkte online.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>