Autoriseret oversættelse online The Native Translator

Bestilling af autoriserede oversættelser online

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Autoriseret og certificeret
 • Autoriseret oversættelse leveret inden for 24 h til 48 h
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Autoriserede og certificerede oversættere for over 50 lande

Autoriseret bekræftet oversættelse - Få dit tilbud online på et minut

Har du brug for en autoriseret oversættelse? Hos The Native Translator står vores autoriserede oversættere klar til at levere en autoriseret oversættelse med navn og stempel på oversættelsen.

Vi hjælper dig med at oversætte dokumenter, der kræver juridisk certificering og stempel. Autoriserede oversættelser er afgørende, når dokumenter skal være retsgyldige og anerkendt af officielle myndigheder.

Hos The Native Translator vil dit dokument blive oversat af kvalificerede modersmålsoversættere, der har ekspertviden inden for netop dit fagområde. Vi assisterer regelmæssigt advokatkontorer med certificerede oversættelser og stempling af retsdokumenter, attester og andre juridiske papirer.

Autoriseret oversættelse online – En nem og hurtig vej til en autoriseret oversættelse

Normalt kræver retslige dokumenter, handelsregisterudskrifter, attester og andre officielle dokumenter autoriserede, bekræftede oversættelser. Hos The Native Translator kan du nemt bestille din autoriserede oversættelse online. Når din oversættelse er færdig, sender vi dig en e-mail med et link til, hvor du kan downloade din oversættelse. Hvis du har bestilt en original, vil du normalt modtage denne med posten inden for nogle dage.

I forbindelse med denne type bestillinger udfærdiges og bekræftes oversættelserne af autoriserede oversættere, der er autoriserede i Danmark eller autoriserede i det land, hvor oversættelserne skal anvendes. Afhængigt af det land, oversættelsen er udfærdiget til, skal den evt. bekræftes yderligere af myndigheder, f.eks. legaliseres af myndigheder eller en notar og af udenrigsministeriet eller af den pågældende udenlandske ambassade.

Lad din fødselsattest, vielses- eller skilsmissepapirer, udtalelser, arbejdsdokumenter, attester, virksomhedsberetninger, ansøgningsbilag etc. oversætte hurtigt, billigt og uproblematisk online! Vores oversættere er i stand til at udfærdige autoriserede, altså bekræftede oversættelser af officielle dokumenter online.

Autoriseret oversættelse, du kan have tillid til - ISO 17100

Valget af det rigtige oversættelsesbureau og den rigtige oversætter er afgørende for et godt resultat. Ud over særdeles gode sprogkundskaber skal oversætteren også have specialviden inden for oversættelsesemnet. For dig som kunde er det godt at vide, at vi er ISO 17100-certificerede og gennemfører en kvalitetssikring af vores autoriserede oversættelser på alle trin.

Fortrolighed GDPR og ISO 27001

Vi har en bred kundebase af internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer, så vi har stor erfaring med at håndtere fortrolighedsbegrænsede oplysninger. Som kunde hos The Native Translator, kan du altid være sikker på, at vi håndterer dine dokumenter i fuld fortrolighed, og at vi følger kravene i ISO 27001, som håndterer dokumentsikkerhed. Vi underskriver gerne separate fortrolighedsaftaler for de opgaver, der kræver det.

Bestilling af autoriserede oversættelser online

Du betaler med dit kreditkort direkte online via PayPal eller via Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning. Du kan få et tilbud og bestille en autoriseret oversættelse af dine dokumenter direkte online i vores oversættelsesportal. Når din oversættelse er klar, sender vi dig en e-mail med et link til download af oversættelsen. Hvis du har bestilt en original, vil du normalt modtage denne med posten inden for to til tre dage.

Bemærk: Hvis du ikke har en scanner, anbefaler vi Adobe Scan. Appen er gratis og tilgængelig for både IOS og Android-enheder.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau, som er specialiseret i levering af autoriserede oversættelser af høj kvalitet  – direkte via internettet.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>