Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Her kan du bestille en oversættelse af dit COVID-19-testsvar eller -rejsecertifikat.

Har du brug for hurtigt at få oversat dit COVID-19-rejsecertifikat eller dit COVID-19-testsvar, leverer vi indenfor 24 timer.

Hvis du skal ud at rejse, kan der være krav om, at du skal kunne fremvise et negativt COVID-19-testsvar. Ofte vil det være nok med en engelsk oversættelse, men til nogle destinationer kræves oversættelser til andre sprog.

Kan jeg trygt flyve, eller risikerer jeg at blive smittet med COVID-19 ombord?

Alle moderne fly har såkaldte HEPA-filtre, der renser mere end 99 % af luften, og indemiljøet ombord er oftere bedre end på et hospital, fordi luften skiftes hvert 2-3 minut. 

Bestil en bekræftet oversættelse af dit COVID-19-testsvar online

Husk, at oversættelsen skal udføres af en autoriseret eller certificeret oversætter. Du kan bestille oversættelsen direkte online, og vi leverer oftest indenfor 24 timer.

Fortrolighed er en selvfølge!

Vi håndterer ofte følsomme informationer og er naturligvis altid meget omhyggelige med at sikre, at vi opretholder streng fortrolighed. Alle vores ansatte er bundet af fortrolighedsaftaler.

Hvor meget koster en oversættelse af mit COVID-19-testsvar eller -rejsecertifikat?

Upload dit dokument i vores oversættelsesportal, så får du svar med det samme. Det tager mindre end 1 minut at beregne både pris og forventet leveringstid for en oversættelse af dit COVID-19-testsvar eller -rejsecertifikat. Du kan bestille oversættelsen og betale med kreditkort online. Vi accepterer følgende betalingsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och Apple Pay.

Har du spørgsmål eller brug for mere information?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail, vi forsøger at svare indenfor 30 minutter.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversætterbureau, der er specialiseret i at levere kvalitetssikrede og bekræftede oversættelser af COVID-19-rejsecertifikater direkte online.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>