Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Autoriseret oversættelse af årsopgørelser online ISO 17100

Autoriseret oversættelse af årsopgørelser mellem 25 sprog

Når du har behov for en hurtig autoriseret oversættelse af din årsopgørelse, kan vi hjælpe dig. Med over 1.000 certificerede og autoriserede finansoversættere har vi de nødvendige ressourcer til hurtigt at oversætte dine dokumenter, uanset om det drejer sig om en årsopgørelse eller et andet finansielt eller juridisk dokument. Vi oversætter firmavedtægter, årsopgørelser, rapporter, attester, brochurer og udbudsmateriale.

Autoriseret oversættelse af årsopgørelser mellem dansk og engelsk og mere end 30 andre sprog

Her er nogle af de sprog vi oversætter til og fra dansk: arabisk, baskisk, bulgarsk, catalansk, kinesisk, estisk, finsk, fransk, galicisk, græsk, hindi, hollandsk, islandsk, italiensk, irsk, japansk, koreansk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, norsk, persisk, portugisisk, polsk, rumænsk, russisk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ungarsk.

Finansiel fagoversættelse med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historisk set har The Native Translator indtaget en førende rolle blandt Europas oversættelsesbureauer, når det gælder certificering. Virksomheden var et af de første oversættelsesbureauer, som blev kvalitetscertificeret allerede i 2011. Udover ISO 17100 lever vi også op til kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informationssikkerhed og fortrolighed, ISO 27001. Læs mere om vores certificeringer.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi har en bred kundebase af internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer, så vi har stor erfaring med at håndtere fortrolighedsbegrænsede oplysninger. Som kunde hos The Native Translator, kan du altid være sikker på, at vi håndterer dine dokumenter i fuld fortrolighed, og at vi følger kravene i ISO 27001, som håndterer dokumentsikkerhed. Vi underskriver gerne separate fortrolighedsaftaler for de opgaver, der kræver det.

Her bestiller du en autoriseret oversættelse af din årsopgørelse

Vælg kildesprog og målsprog, og upload dit dokument direkte i vores oversættelsesportal. 3 hurtige trin, og på under et minut ved du, en autoriseret oversættelse af din årsopgørelse vil koste, og hvornår vi forventer at kunne levere. Vi accepterer Word, PDF, TIFF og flere andre formater. Har du behov for flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på e-mail.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalificeret  kvalitetssikret juridisk og finansiel oversættelse direkte over internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>