Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Autoriseret oversættelse af ansøgninger online

Autoriseret oversættelse af alle typer ansøgninger

Når du har behov for en hurtig autoriseret oversættelse af en ansøgning, kan vi hjælpe dig. Med over 1.000 certificerede og autoriserede juridiske og finansielle oversættere har vi de nødvendige ressourcer til hurtigt at oversætte dine dokumenter.

Autoriseret oversættelse online

Vi håndterer alle former for kvalificeret oversættelse inden for medicin, teknik, finans og jura samt autoriseret oversættelse af alle typer dokumenter, som kræver dette.

Vores sprog

Her er nogle af de sprog vi oversætter dokumenter til og fra: arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, flamsk, fransk, græsk, hindi, islandsk, italiensk, irsk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, portugisisk, polsk, rumænsk, russisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tysk, tyrkisk, ukrainsk, ungarsk.

Finansiel og juridisk oversættelse med kvalitetsgaranti

The Native Translator er certificeret i henhold til ISO 17100, og vores arbejde kontrolleres regelmæssigt af Austrian Standards som er certificerende organ, hvilket giver dig som kunde en stor tryghed.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og er naturligvis altid omhyggelige med at opretholde en meget streng fortrolighed.

Ønsker du et tilbud på en oversættelse af din ansøgning eller har du brug for flere oplysninger?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail og få flere oplysninger.
Her kan du både få et tilbud og bestille en oversættelse. Klik på PRISBEREGNER.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalificeret kvalitetssikret oversættelse direkte over internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>